Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan szereztek magatoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan szereztek magatoknak barátnőt?

Figyelt kérdés
Az első olyannal összejöttök aki belétek van habarodva és párkapcsolatot szeretne veletek? Én már több tucat lánnyal találkozgattam, randiztam, de csak a töredékénél éreztem azt hogy szívesen összejönnék vele. Azonban sajnos ezek a lányok meg velem kapcsolatban nem érezték ugyanezt, így végül semmi nem lett belőle. Sok ismerősöm egy hosszabb párkapcsolat után maximum 1-1,5 évig szingli, valahogy mindig találnak maguknak valakit. Nekem meg már kb. 5 éve nincs senkim, pedig azóta nem egy lány akart volna tőlem többet. Nálatok egy párkapcsolat hogyan alakul ki? Vagy csak azért nem értem ezt mert túlságosan válogatós vagyok? 25F
2017. nov. 25. 19:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hiába érez bármit irántam, ha én nem. Én nem tudok egy ilyen nővel boldog lenni, csak ha én is érzem azt, amit ő. Nálam mindig másodlagos volt ez a párkeresősdi, van elég dolgom, amivel foglalkoznom kell, és nem ilyen céllal ismerkedem emberekkel. Aztán mégis találkozom olyannal, aki megtetszik és közeledik is hozzám, pedig én is válogatósnak tartom magam. Más kérdés, hogy engem egyáltalán nem zavar, ha közben évek telnek el, jól érzem így magam és akkor sem adom annál alább, amit elképzeltem magamnak
2017. nov. 25. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Nem csak a megfelelő embert kell megtalálni, de NEKED is megfelelő embernek kell lenni. Hiába áhítozol a tökéletes nő után, ha te nem vagy megfelelő alany egy párkapcsolatra. Azért pedig senkivel nem szabad összejönni, mert neki tetszel. Ne vesztegessük már senkinek az idejét...
2017. nov. 25. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezzel csak az a baj, hogy nem mindenki tud tökéletes lenni, márpedig ez az elvárás manapság.

#Kérdező

Totál véletlen, natúr logika szerint nem is lett volna lehetséges.

2017. nov. 25. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem elvárás a tökéletes. (Egyébként a kérdező keresi a tökéletes nőt a kérdés alapján). Csak néhányan annyira kevesek, hogy a normális, minimálisan elvárható szintet is tökéletességnek érzik. Hiszen hozzájuk képest valóban az.
2017. nov. 25. 19:41
 5/11 anonim ***** válasza:
32%

Pontosítsd mi a "normális". Mert vannak akik szerint a háromszezer környéki netto, szakállassportolóembermodell külső, állandó keménykedés, sörvedelés, szolgalelkűség otthon és JamesBond-Terminátor fellépés "kint", lehetőleg magas termet(?), a sok gagyi szappanopera ismerete.

Hááááát...

2017. nov. 25. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha rád ír egy nő és találkoztok egyszer utána ki lehet neked maximum? Naná hogy senki marad. És ha évek óta rendszeresen találkozol egy nővel, akkor ki neked? Egy ismerősöd. A jó kapcsolat kialakulásához idő kell. Egymásra kell kényszerüljetek hogy megszoátok egymás jelenlétét. Válassz egy egészséges nőt és menjetek túlélőtúrára a gemencbe vagy 8kerbe válasszd ki melyik kockázat tetszik. Utána tuti nem akartok elvállni.
2017. nov. 25. 21:23
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Normális az, hogy érett gondolkodású, önálló, halad valamerre az életével a kifogások helyett. Képes megfelelően komminukálni. Ismeri önmagát, tudja, ha hibázik, tudja mik az erősségei és gyengeségei. A párját tiszteli, feltétel nélkül képes egy nőt szeretni és ezt ki is mutatja. Ez az alap személyiség, ami minden felnőtt kapcsolatba szükséges. Az a baj a legtöbb itt siránkozó lúzer már ezen a részén megbukik a dolognak, pedig ez az "alapmodell" az extrák nélkül (jó külső, humor, romantikus alkat, kinek mi..)
2017. nov. 26. 00:31
 8/11 anonim ***** válasza:

" feltétel nélkül képes egy nőt szeretni"

Ilyen nincs. 1 feltétele mindig van: hogy viszontszeressen.

2017. nov. 26. 01:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ne add fel.

En lassan egy eve vagyok egyedül, pontosan úgy ahogy te.

Nekem is volt több nő, több randi. Akinek tetszettem, kellettem, nekem nem kellett.

Aki tetszett, stb, annak meg én nem.

Ilyen ez. Ki kell várni és jön.

Nálam kb 2-3évente jön egy olyan lány, akit mikor meglátok: jön az aztaku...tyamegamacska érzés és az hogy kell nekem és fordítva!

Ki kell várni és ne hajszold... jön majd. :-)

2017. dec. 4. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:
2017. dec. 4. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!