Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan szereztek magatoknak barátnőt?
Figyelt kérdés
Az első olyannal összejöttök aki belétek van habarodva és párkapcsolatot szeretne veletek? Én már több tucat lánnyal találkozgattam, randiztam, de csak a töredékénél éreztem azt hogy szívesen összejönnék vele. Azonban sajnos ezek a lányok meg velem kapcsolatban nem érezték ugyanezt, így végül semmi nem lett belőle. Sok ismerősöm egy hosszabb párkapcsolat után maximum 1-1,5 évig szingli, valahogy mindig találnak maguknak valakit. Nekem meg már kb. 5 éve nincs senkim, pedig azóta nem egy lány akart volna tőlem többet. Nálatok egy párkapcsolat hogyan alakul ki? Vagy csak azért nem értem ezt mert túlságosan válogatós vagyok? 25F2017. nov. 25. 19:00
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. dec. 5. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!