Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy szereztek magatoknak barátnőt?
Háát amíg volt társaságunk addig szórakozóhelyeken ismerkedtünk, ekkor még 18-23 éves voltam utána szétszéledtünk mindenki ment saját kis életére.,
Ergo maradtam egyedül, na ekkor kezdődtek a problémák.
Utána üzletekben bevásárlóközpontokban ismerkedtem több kevesebb sikerrel, általában eladókkal, volt miért odamenni kérdezni segítséget kérni elbeszélgetni az adott termékről, aztán spontán megkérdeztem nincs e kedve találkozni a munka végén vagy másik napon.
Van aki igetn mondott van aki nem.
A neten 1 évig próbálkoztam feleslegesen, hallod mindenki egyből elutasított mindenki.
Nem szerezni kell. Nem tárgy egy nő. :)
Iskolában, bulikban, munkahelyen. Egyik magától jelentkezett levélben. Másnap összejöttünk. (előtte beszélgettünk kicsit, meg viccelődtem vele.
1-es
Komolyan kéne már szervezni valamiféle tájékoztatót a férfiaknak arról, hogy borzalmas hatása lesz az önbizalmukra, ha felmásznak bármilyen netes társkeresőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!