Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan, aki megváltozot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki megváltozott, befelé forduló lett a csalódásoktól?

Figyelt kérdés
Én vidám, pozitív természet voltam, aztán a sok csalódás elvette az önbizalmam, ezért távolságtartó és rideg lettem, hitetlen. Úgy érzem magam, mint egy jégcsap. Az emberekkel úgy általában megtartom a 10 lépés távolságot, amit azonnal meg is éreznek rajtam. Ez a külső pedig belül egy szenvedélyes és érzékeny lelket rejt. :( Nő vagyok
2017. nov. 26. 21:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem változtam, és mégis.

Sosem voltam az a típus, aki vad idegen nőket szólít le, de azért ha társaságban, barátokon keresztül megismertem valakit, akkor bátran elhívtam legalább egy teára, programra, bármi... Ha nemet mondott sosem nyomultam tovább, nem zaklattam, elfogadtam, az élet ment tovább.

Aztán mikor véget ért az utolsó kapcsolatom, akkor meggyászoltam, majd próbálkoztam ugyanúgy randira hívni nőket.

Az eredmény katasztrofális lett. Egyrészt már-már sértésnek vették néhányan a meghívást is, másrészt ha megpróbálkoztam, akkor vagy a nő tűnt el a közelemből, vagy én tőlem lépett mindenki 2 lépést hátra, és lett fagyosabb a levegő (mondom, mindig udvariasan, kedvesen, az elutasítást elfogadva próbálkoztam).

A sok lyukra futás (azt hittem, hogy adja a "jeleket"), és a sok elutasítás után abbahagytam a próbálkozást.

Néha úgy érzem, hogy megöregedtem, és bár nem én szakítottam utoljára, ettől függetlenül eljátszottam az esélyem egy komoly kapcsolatra, családra.

2017. nov. 26. 22:14
 12/19 anonim ***** válasza:
#10 vagyok, saját ill. mások csalódása miatt régebben mindenkiről a rosszat feltételeztem. Ha ezt nem engedtem volna el, sose megyek férjhez
2017. nov. 26. 22:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdező! Esetleg leírhatnád te is az utolsó csalódásod! Ne csak a válaszunkból eredő hasznosságot kérd :)
2017. nov. 26. 22:26
 14/19 A legrosszabb ***** válasza:
Körülbelül 19-23 éves korom környékén egy mindig mindenkivel barátkozó, kezdeményező típusú, folyton viccelődő forma voltam. Megtetszettem egy nőnek, összejöttünk, megcsalt. 26-28 éves korszakomban újra fel kellett építenem mindent magamban, újra bízni kellett elkezdtem az emberekben, majd 29 évesen ismét megtetszett egy nőnek az alapvetően pozitív attitűdöm, összejöttünk, megcsalt. Valahogy belefáradtam már abba, hogy vivere militare est érvényesül a párkeresés terén is, holott egyáltalán nem az életem múlik rajta. Most vagyok abban az állapotban, hogy mindenkin túltettem magam, a múlton is túltettem magam, s elviekben készen állnék egy újabb párkapcsolatra, csakhogy most már mindent csírájában elfojtok, mert k#rvára beleszarok az egészbe, és ha netán meg is tetszek valakinek, páros lábbal rúgom el magamtól. Teszek a véleményére is, rá is, a barátnői véleményére is, nem érdekel, fosom le. Nem szorulok pinára ahhoz, hogy egymagam is megöregedjek. Mellesleg hálásak lehetnek nekem az ostoba, retkes nők, hogy nem vérteztem fel magamat, s nem szopatom őket addig, amíg bele nem rokkannak, mert őszintén szólva ezt érdemelné mind.
2017. nov. 26. 22:42
 15/19 A legrosszabb ***** válasza:
Jav.: ... újra bízni kellett elkezdenem*
2017. nov. 26. 22:43
 16/19 A legrosszabb ***** válasza:
Jav.: megtetszettem* (mi a f#sz van velem...)
2017. nov. 26. 22:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Legrosszabb kor melyik? Hány éves vagy Legrosszabb?
2017. nov. 26. 23:03
 18/19 anonim ***** válasza:

2 éve vagyok egyedül, azóta volt 1-2 néhányhónapos kampány, hogy akkor most kezdeményezek, de miután elképesztő passzivitást tapasztaltam a lányok részéről, kb 7-8 hónapja totál abbahagytam. Tényleg az van, hogy ha nem vagyok minden téren tökéletes, akkor cseszhetem, ha meg netán kapok valamennyi esélyt, akkor a csillagokat is le kell hoznom az égről cserébe, és még örüljek, hogy ilyen kegyesek voltak. Most már csak úgy elvagyok, és egyre inkább rendezkedem be az egyedülálló életre, mert hótziher, hogy nem találok olyan nőt, aki szellemileg és erkölcsileg hasonló, mint én.

26/F

2017. nov. 26. 23:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Jelen
2017. nov. 27. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!