Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön össze nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze nekem a komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemsokára betöltöm a 20. életévemet, de még mindig nem volt komoly kapcsolatom. Mindig voltak korszakaim, amikor emiatt nagyon magam alatt voltam meg úgy éreztem, nekem soha nem lesz senkim, most is épp ezt az időszakomat élem. Már egyetemista vagyok és itt az egyetemen se találok olyat, aki komoly kapcsolatba kezdene velem. Pedig voltak srácok az életemben, akivel éreztem, hogy többet érzünk, bulikban egymásra találtunk, stb. De végül egyikkel sem lett semmi komolyabb, és így lassan 20 évesen nagyon kezdek már elbizonytalanodni... A barátaim között én vagyok az a tipikus forever alone lány, akinek még mindig nincs senkije. Mindig kérdezik, hogy mizu a pasikkal, nekem meg csak a szokásos semmi a válaszom. A szüleim is piszkálnak ezzel, és nagyon kellemetlen már. Ilyenkor nagyon rám tud törni a magány. Pedig szerintem nem vagyok reménytelen eset: szeretek emberekkel ismerkedni, elég beszédes vagyok és nyitott a világ felé, mosolygós, bulizós és kalandvágyó, az egyetemen is már sok barátom van. Szóval nem is az a gond, hogy nem tudok ismerkedni vagy ilyesmi. Sokszor azt érzem, hogy talán félnek tőlem. Ebben lehet valami? Tudom, nem az a megoldás, hogy ide kiírom ezt a problémát, de ez olyan téma, amit viszont nem szeretek ismerősökkel megbeszélni, mert csak szerencsétlennek tartanának úgy is. Egyszerűen nem tudom, hogy velem van a hiba vagy a srácok nem mernek komolyabb kapcsolatra tervezni velem? A bizonytalanságom abból is fakad, hogy tényleg volt már jó pár sráccal, hogy tudtuk mindketten, hogy vonzódunk egymáshoz és mégse lett belőle semmi komoly. Ezeket az ember egy ideig tűri, de mikor sorozatosan sikertelen élmények érik, elbizonytalanodik és próbálja megkeresni a hiba forrását.

Szeretném, ha már valaki válaszol, akkor azt normálisan tenné, nem vagyok kíváncsi a szemét kommentelőkre. Köszönöm. 19/L

2017. nov. 25. 22:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Jaj! Hagyjál már a hülyeséggel! Százezer ilyen csajjal találkoztam mint te! Én próbálkoztam az ilyen csajoknál jaj nem lesz senkim stb.. ő meg csak barátkozni szeretne velem hát anyád! Nem a te anyád kérdező! Csak sajnáltatta magát velem tele is lett a tököm a csajokkal rühelem az összeset csak szórakozni tudnak. Lefogadom hogy 2 hét múlva valami bmw-s hülye gyerekkel együtt leszel aztán facebookon megy a szercsizés. <3
2017. nov. 26. 02:17
 32/39 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kéne általánosítani. Azért, mert Neked rossz tapasztalataid voltak, attól még az nem jelenti azt, hogy az összes lány egy elkényeztetett szemét kisp*a, aki a pénzre hajt. Ezt most ne támadásként vedd, mert nem támadlak, csak mondom, hogy pl én sem vagyok ilyen. Engem egyenesen idegesítenek pl facebookon is a nyáladzások meg a feltűnési viszketegségűek.
2017. nov. 26. 08:01
 33/39 anonim ***** válasza:
Távkapcsolathoz hogy állsz? Én megismernélek, de előbb nyerek a lottón, minthogy rám írj. 😂
2017. nov. 26. 08:14
 34/39 anonim ***** válasza:
Mi lesz, ha negyven évesen egyedül leszel? Nem addig, csak akkor...
2017. nov. 26. 11:18
 35/39 A kérdező kommentje:
Értettem a célzást. Reméljük nem lesz ilyen, de ha mégis, akkor annak is lesz oka. Mindenesetre most a jelenről van szó, és nem arról, hogy mi lesz 20 év múlva.
2017. nov. 26. 13:55
 36/39 anonim ***** válasza:

Még az elején írtad kérdező, hogy szeretnéd, ha küzdenének érted. Egy férfi ilyenkor mindig valami borzasztó erőfeszítésre és gladiátorokat megszégyenítő harcra, vagy pávákat megszégyenítő ritualizált udvarlásra gondol, pedig az igazság ennél prózaibb. Ha a "küzdjenek értem" egy teljese átlag, normális lány szájából hangzik el, akkor magyarra lefordítva azt jelenti, hogy ne kelljen magamat tukmálni. Legyen aktivitás a fiúban is, ne mindig nekem kelljen utána futni. Ne kelljen szélmalomharcot vívni az exek szellemével. Ne kelljen extra erőfeszítést tenni, hogy a fiú nagy kegyesen a végén beadja a derekát. Egy átlag lány ilyenkor pont hogy nem a hajbókolást várja, hanem az oda-vissza történő kölcsönös udvarlást.

Szerintem amúgy érdemes volna egy idősebb/tapasztaltabb lány ismerősöddel beszélgetni erről. Mi itt most totózhatunk, de mivel nem ismerünk csak közhelyeket tudunk mondani. Én is pontosan látom, hogy miket rontanak el a barátnőim, lakótársaim. Én most pont egy olyan környezetben vagyok, ahol nálam öt-hat évvel fiatalabb lányok szerencsétlenkednek, és amikor előadják a szerelmi konfliktusaikat, hát nem mindig pontosan az a valóság, mint ahogy ők látják. Nem ismerik fel a saját hibáikat, de én látom hol rontják el, és ha megmondom nekik persze nem hallgatnak rám. :)

Mondok egy példát: egyik lakótársamat már sokszor megcsalták, kihasználták, csak szexre kellett, pedig a vágya amúgy egy tartós kapcsolat, korán akar házasodni, gyereket szülni. Ő folyton a fiúkat hibáztatja, ami valahol igaz is, de nem teszi fel a kérdést, hogy ő miért választja mindig ezeket a hibás egyedeket. Én tudom miért, mert azonnal ágyba bújik velük. Ha egy kicsit behúzná a kéziféket, akkor nem tartana már 12 pasinál 19 évesen. Elmondása szerint 15 éves kora óta egy hónapnál tovább nem volt egyedül. Szerinted ezt az infot megosztaná itt a gyakorin? Úgy kéne harapófogóval kiszedni belőle. Még egy csomó információt visszatartana, és az idegen emberek hibás következtetéseket vonnának le, míg egy ismerős előtt nem tudsz elhallgatni semmit. Talán tudna neked olyat mondani, amire te nem is gondoltál, következésképpen velünk se osztod meg, így mi sem tudunk rá semmit se mondani.

Egy tippet adok, hogy nekem mi segített: az ellenkezőjét csináltam, mint addig. Tök aktív voltam, kezdeményeztem, ráírtam a srácokra, mindent megtettem, amiért itt a gyk-s fiúk nyavalyogni szoktak, de borzasztó erőfeszítés volt kevés vagy nulla sikerrel. Akkor azt mondtam magamban, hogy ennyi erővel akár hagyhatom is az egész pasizásnak címkézett megalázkodást, az eredmény ugyanaz lesz. Eltűnt a megfelelési kényszerem és mindent úgy csináltam, ahogy nekem jól esett, nem úgy, ahogyan szerintem a fiúknak imponáló lehet. Kb. két hónap múlva lett egy olyan barátom, akire nem kellett tukmálnom magam, hanem az első perctől egyértelművé tette a szándékait. Én azóta mindenkinek azt javaslom, hogyha évek óta követ egy módszert sikertelenül, akkor a kukába azzal a módszerrel.

2017. nov. 27. 15:17
 37/39 anonim válasza:

Annyira nagyon ismerős.

Ugyanígy vagyok én is ezzel, csak én tudom, hogy mi a hiba velem. Az, hogyha érzem, hogy már nem csak nekem kell a fiú, hanem én is neki, egyszerűen eltűnik a vonzalmam. Nem csak a fiúknak kell az az érzés, hogy "meg akarok küzdeni egy lányért", hanem nekem is.

Egyszerűen nem bírom elviselni, hogyha folyton hívnak, írnak, rám ragadnak. És vagy tényleg ez van, vagy csak én nagyítom fel ezt a "ragadós" témát, de tudom, hogy velem van a hiba és nagyon rossz és nem tudom, mit tudnék ellene tenni.

20/L

2017. nov. 27. 17:42
 38/39 A kérdező kommentje:

36-os: hihetetlenül igazad van, köszi, hogy leírtad ezeket! ment a zöld kéz!

37: sajnálom, hogy így érzel :( ez valószínű azért van nálad, mert alapból nem szereted a nyáladzást meg a tapadós embereket, meg amikor valaki úgymond "elérhetetlen", akkor jobban epekedsz érte, mintha simán a Tied lehetne. sokan vannak ezzel így szerintem. de hidd el, Neked is eljön majd az igazi. türelem! :)

2017. nov. 27. 23:22
 39/39 anonim válasza:

Nem kell aggódni!

Sosem volt még kapcsolatom!

27/f.

2017. dec. 2. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!