Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jön össze nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze nekem a komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemsokára betöltöm a 20. életévemet, de még mindig nem volt komoly kapcsolatom. Mindig voltak korszakaim, amikor emiatt nagyon magam alatt voltam meg úgy éreztem, nekem soha nem lesz senkim, most is épp ezt az időszakomat élem. Már egyetemista vagyok és itt az egyetemen se találok olyat, aki komoly kapcsolatba kezdene velem. Pedig voltak srácok az életemben, akivel éreztem, hogy többet érzünk, bulikban egymásra találtunk, stb. De végül egyikkel sem lett semmi komolyabb, és így lassan 20 évesen nagyon kezdek már elbizonytalanodni... A barátaim között én vagyok az a tipikus forever alone lány, akinek még mindig nincs senkije. Mindig kérdezik, hogy mizu a pasikkal, nekem meg csak a szokásos semmi a válaszom. A szüleim is piszkálnak ezzel, és nagyon kellemetlen már. Ilyenkor nagyon rám tud törni a magány. Pedig szerintem nem vagyok reménytelen eset: szeretek emberekkel ismerkedni, elég beszédes vagyok és nyitott a világ felé, mosolygós, bulizós és kalandvágyó, az egyetemen is már sok barátom van. Szóval nem is az a gond, hogy nem tudok ismerkedni vagy ilyesmi. Sokszor azt érzem, hogy talán félnek tőlem. Ebben lehet valami? Tudom, nem az a megoldás, hogy ide kiírom ezt a problémát, de ez olyan téma, amit viszont nem szeretek ismerősökkel megbeszélni, mert csak szerencsétlennek tartanának úgy is. Egyszerűen nem tudom, hogy velem van a hiba vagy a srácok nem mernek komolyabb kapcsolatra tervezni velem? A bizonytalanságom abból is fakad, hogy tényleg volt már jó pár sráccal, hogy tudtuk mindketten, hogy vonzódunk egymáshoz és mégse lett belőle semmi komoly. Ezeket az ember egy ideig tűri, de mikor sorozatosan sikertelen élmények érik, elbizonytalanodik és próbálja megkeresni a hiba forrását.

Szeretném, ha már valaki válaszol, akkor azt normálisan tenné, nem vagyok kíváncsi a szemét kommentelőkre. Köszönöm. 19/L

2017. nov. 25. 22:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
65%

#10 vagyok. Ezt lefelejtettemm: F/18

szóval nyugi kedves kérdező. ;)

2017. nov. 25. 22:28
 12/39 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de le is szarom.
2017. nov. 25. 22:32
 13/39 A kérdező kommentje:
7-es: szerintem elég nagy szociális környezetben vagyok, főleg most az egyetem miatt, nem nagyzolásból, de tényleg sok mindenkivel jóban vagyok meg emiatt boldog is vagyok, hogy az egyetemen ilyen jó társaságunk van. Eljárok bulizni, csinálunk közös programokat, szóval bőven járok emberek közé. Ezért sem értem én sem, hogy mi lehet az oka annak, hogy még mindig szingli vagyok. Néha azt érzem, hogy talán visszataszító vagyok a fiúknak... Pedig szépnek tartanak, de néha mégsem érzem így. Nem tudom...
2017. nov. 25. 22:32
 14/39 anonim ***** válasza:

Sokszor válaszoltam már ilyen kérdésekre férfiaknak és nőknek is ugyanazt.

Innen távolról nem fogjuk tudni megmondani.

Le kell ülni, és piszok őszintén szembenézni a tényekkel, önmagadnak sem hazudva. A stílusoddal van baj? A kinézeteddel? Nem mozdulsz ki?

Csak te magad tudod, hogy mi a baj, de a legtöbb ember szívesebben fogja valami külső tényezőre (szemét pasik, szerencse etc), mint, hogy magába nézzen, és bevallja, hogy vannak hibás tulajdonságai, hogy hisztis, hogy unalmas, hogy kövér, hogy túl zárkózott, vagy bármi.

Őszinteség helyett pedig mindenki hazudik magának egy szép énképet, ahol kedves, okos, izgalmas, formás...

(ne cáfold kérlek tételesen, hogy nem vagy hisztis, nem vagy molett, etc, mert ezek csak példák, a valódi okot neked kell megtalálni, és tenni ellene)

2017. nov. 25. 22:34
 15/39 anonim ***** válasza:
0%
Mert a férfiak Molnár Krisztián bebaszóós lájvot néznek, miközben te ficsúrokkal bulizgatsz. Csak azt zárd a szívedbe aki Kikit néz. <3 Jézus ajánlásával.
2017. nov. 25. 22:39
 16/39 A kérdező kommentje:

14-es: teljesen igazad van, ezt tényleg csak úgy lehet, ha őszinte vagy magadhoz. Én nem is akarok hamis énképet mutatni magamról, mert azzal magamat is becsapom. Próbálok rájönni a hiba forrására, mert tényleg foglalkoztat. Köszi a választ.

15-ös: még ha tudnám kiről beszélsz, talán még örülnék is. :D asszem ezzel most el is áshattam magam a szemedben. :D

2017. nov. 25. 22:43
 17/39 anonim ***** válasza:
8%
Meg Fatel szemében is. Most ezért nem lesz kuri-kuri, meg Fatel lefújja Kiki kuminőjét is.
2017. nov. 25. 22:49
 18/39 A kérdező kommentje:

Hát, ez szomorú. :( majd utánanézek, vagy már mindegy?

Btw köszi az értelmes kommentet, de ez még mindig jobb, mint a sok szekálós szemétláda. :D

2017. nov. 25. 22:55
 19/39 anonim ***** válasza:
32%

Sosincs késő. Mindig van idő megtérni a jövőd érdekében. Egy igazi Kiki lajongó sosem piszkálna. Legfeljebb megenne.

500 Ft donate Kikinek pálinkára, és meggyóntad bűneid gyermekem.

2017. nov. 25. 23:03
 20/39 A kérdező kommentje:
Isten áldása vagy, hogy 500 forintért megbocsátanál. Aldjon meg az ég is! Pálinkás szép estét. :D
2017. nov. 25. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!