Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha barátom, ha nem vagyok szép nő? 24N
Figyelt kérdés
Az van,hogy általános suliban mondták,hogy nagyon csúnya vagyok, aztán középsuliban valamiért én lettem a suli legfelkapottabb nője és folyton volt barátom ,nagyon sokan szerelmesek voltak belem sőt mondták is,hogy nagyon szép vagyok. Akkor volt egy 4 éves kapcsolatom,de vége lett 20 évesen és azóta kb senkim nincs. Na de az a lényege,hogy ahogy felkerültem Pestre az egyetem miatt kb mindenkitől azt hallottam,hogy ronda vagyok,random emberektől is,hogy nagyon csúnya a fejem. Gondolom a fejlődésem ahogy véget ért lett egy asszimmetria az arcomba. Egyébként vékony vagyok,magas és igényes a külsőmre,csak az arcom nem szép mármint ronda. Egyszer egy fiú akivel nagyon jó barátok lettünk évekig udvarolt nekem ,szerlemes volt rengeteg közös program stb. Végül engedtem és összejöttem vele,aztán mikor bemutatott a családnak hallottam,hogy tesója mondta neki,hogy én nem is vagyok szép sőt. . Rá egy hétre szakított velem a srác. Szóval kezdem azt gondolni ,hogy soha nem lesz már barátom... Szerintetek lehetséges,hogy egy nem szép nőnek legyen párja? Végülis látom,hogy nagyon elhízottaknak is akad,de nekem valahogy nem.. pedig szeretnék családot is.
Ha még a képedet sem mered vállalni,akkor igen,egyedül fogsz maradni.
2017. nov. 24. 10:27
22/28 A kérdező kommentje:
Lol 21, régebben küldtem itt képet és mindenki azt írta,hogy húú szép vagy, tudom,hogy képen jól nézek ki,mert sokszor írnak is random emberek facen,instán stb. De a valóságban nem így néz ki a fejem,úgyhogy nem pazarlom ilyennel az időm,hogy itt küldözgessek képet.
Amúgy nem-nem 1 ember mondja,hogy ronda vagyok hanem sokan úgyhogy kár ezen vitázni. A kérdés még mindig az,hogy rondán van-e esélyem.
2017. nov. 24. 18:39
23/28 anonim válasza:
Akkor gyere el hétfő este 7-kor az Allee fehérvári út felőli bejáratához és ott majd élőben megmondom őszintén, hogy csúnya vagy e vagy sem. Fogadjunk, hogy nem foglak rondának látni. Ha netán mégis az leszel, akkor esküszöm meghívlak valamire, viszont ha nem, akkor te hívsz meg engem.
Ha magadra versz egy tonna vakolatot,akkor se lesz más a fejed,mert levágom a hibáidat.Szemből kell a kép,nem ilyen szar szelfis beállításokból.De ha már magadat elkönyvelted szépnek,akkor nem is értem a kérdésedet.Szerintem te se tudod mit akarsz ezzel kérdezni vagy csak szeretnéd,hogy itt dícsérgessenek.
2017. nov. 27. 19:45
25/28 A kérdező kommentje:
24-es, ha azt szeretném,hogy dicsérgessenek akkor küldeném a képeket. Én egy kérdést tettem fel mely így szól,ronda nő is találhat párt?? Ennyi a kérdés,nem azt vártam kommentbe: hogy úgy is szép vagy,küldj képet,dicséretet vársz mi? blalba.
A kérdésre válaszoljatok, pl : hogy Nemm ronda nőnek sose lesz párja,vagy de Mariska is ronda mégis van férje. Köszi.
2017. nov. 27. 22:33
26/28 anonim válasza:
Lehet persze, legfeljebb nem fognak sorbaállni, bár én pont azt látom, hogy akik szerintem rondák, azokért áll a sor. Na ez úgyis mindegy, hiszen gondolom egy társra van igényed. Anyu, ronda vagyok, lesz férjem? Biztos lesz. És ha szép lennék? Akkor több is lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!