Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet valaha barátom, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaha barátom, ha nem vagyok szép nő? 24N

Figyelt kérdés
Az van,hogy általános suliban mondták,hogy nagyon csúnya vagyok, aztán középsuliban valamiért én lettem a suli legfelkapottabb nője és folyton volt barátom ,nagyon sokan szerelmesek voltak belem sőt mondták is,hogy nagyon szép vagyok. Akkor volt egy 4 éves kapcsolatom,de vége lett 20 évesen és azóta kb senkim nincs. Na de az a lényege,hogy ahogy felkerültem Pestre az egyetem miatt kb mindenkitől azt hallottam,hogy ronda vagyok,random emberektől is,hogy nagyon csúnya a fejem. Gondolom a fejlődésem ahogy véget ért lett egy asszimmetria az arcomba. Egyébként vékony vagyok,magas és igényes a külsőmre,csak az arcom nem szép mármint ronda. Egyszer egy fiú akivel nagyon jó barátok lettünk évekig udvarolt nekem ,szerlemes volt rengeteg közös program stb. Végül engedtem és összejöttem vele,aztán mikor bemutatott a családnak hallottam,hogy tesója mondta neki,hogy én nem is vagyok szép sőt. . Rá egy hétre szakított velem a srác. Szóval kezdem azt gondolni ,hogy soha nem lesz már barátom... Szerintetek lehetséges,hogy egy nem szép nőnek legyen párja? Végülis látom,hogy nagyon elhízottaknak is akad,de nekem valahogy nem.. pedig szeretnék családot is.
2017. nov. 23. 13:48
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

10-es,mint írtam középiskolában voltam "szép" , valóban látom,hogy az arcom aszimmetrikus lett 20 éves koromra úgyhogy igenis lehet,hogy most már csúnyának tartanak. Komolyan egy lány meg is kérdezte itt egyetemen,hogy azért ugye volt már valaha pasim? Őszintén akkor fogtam fel először ,hogy húú valami gáz van a külsőmmel,azelőtt kb fűvel fával összeboronáltak a csajok,mert féltékenyek voltak rám,most meg úgy nézek ki mint akinek nem volt még pasija??

Amúgy azt is észrevettem,hogy engem jobban lerondáznak,mert ugye az alakom az tényleg nagyon szép,azt számtalanszor dicsérték és magas is vagyok,jó stílusom van úgyhogy ha sétálok az utcán könnyen felfigyelnek rám,ha megyek be akárhová rögtön észrevesznek és ugye mikor az arcomat is meglátják akkor fúúj ez ronda,ez nem is szép stb. Míg pl van olyan barátnőm aki alacsony,kövér nem szép és rá kutya nem mondja,hogy csúnya,mert rá nem figyelnek fel. Úgyhogy már alpból utálok ilyen kocsmákba járni vagy eseményekre,mert tudom,hogy egy két barom kritizálni fogja a fejem,mert ő azt hitte,hogy jó nő vagyok távolról..

2017. nov. 23. 15:11
 12/28 anonim ***** válasza:
Figyelj legalább neked volt barátod ,tehát akkora baj nem lehet. Nekem soha nem volt még egy randim se. Szűzen fogok meghalni is. 24N
2017. nov. 23. 15:19
 13/28 anonim ***** válasza:
Kép nélkül honnan tudjam, hgy nézel ki. Az is lehet, hogy úgy, mint a saját nagymamád.
2017. nov. 23. 15:39
 14/28 anonim ***** válasza:
Valahogy nem írtad, hogy de te próbálkozol, csak a fiúk elutasítanak. Talán azért, mert nem is próbálkozol?
2017. nov. 23. 15:44
 15/28 anonim ***** válasza:
Küldj képet.
2017. nov. 23. 17:06
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"az arcom nem szép mármint ronda"

ezen a megfogalmazáson percek óta röhögök, elnézést

2017. nov. 23. 18:50
 17/28 A kérdező kommentje:
:DD Nem akartam finomkodni xd Minek küldjek képet? :D ezt tényként közöltem,nem kérdeztem,hogy ronda vagyok-e ? Meg aztán képeken általában jól nézek ki(elfogadhatóan),nem tükrözik a valós külsőmet.
2017. nov. 23. 20:36
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem a külsőd miatt nem fogsz párt találni, hanem mert bebeszéled magadnak, hogy csúnya vagy és sosem fogsz kelleni senkinek. Van egy olyan érzésem, hogy te az a típus vagy, akinek ha 100-an mondják ,hogy szép, de csak 1-en hogy csúnya, akkor is csak azt az 1-et hallja meg és siránkozik, hogy nem kell senkinek, miközben simán összejöhetne egy rakás emberrel.
2017. nov. 23. 20:55
 19/28 anonim ***** válasza:
Éjszaka ismerkedj :))))
2017. nov. 23. 21:36
 20/28 anonim ***** válasza:
Nekem például szép nő legalább is akihez fizikailag vonzódom nem kell. Én lelki társat keresek de egy életre. Amúgy úgy vettem észre ha egy nö molett akkor kedvesebb érzékenyebb, ha mentális betegsége van elfogadób beletörődő, ha vöröshajú vörhenyes szemüveggel és fogszabályzóval, akkor roppant inteligens hűséges. Ez utóbbi az esetem. De sajnos kevesen értenek a nőkhöz, isten úgy teremtette hogy Éva ronda de ideális társ Ádámnak!
2017. nov. 24. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!