Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély közel a 30-hoz párt találni?
Ti hogy vagytok vele? Úgy értem pár hónapja vagyok újra egyedül álló, és lehet eljött az ideje újra ismerkedni.
Viszont mostanában vagy 5 évvel fiatalabb srác, vagy 15 évvel fiatalabb férfi próbált udvarolni.
Annak a híve vagyok, hogy a férfi vagy annyi mint én, vagy maximum 5-6 évvel legyen idősebb. De félek, hogy lemaradtam. Úgy értem félek, hogy már egyedül maradok ...
28/N
"Mi a baj a 10-15 évvel idősebb pasival?"
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik...
Nem is válasz, hanem visszakérdés volt :D
Látom valaki unatkozott, vagy csak az intelligenciája hiányzik.
Egyébként én például 40 vagyok, és nálam jóval fiatalabb párt keresek, mert szeretnék még családot és gyermeket.
Nem facebookolok, és nem bújok senki mögé, mert úgfy nem lehet ismerkedni.
Egyébként 36 körülinek néznek.
Egyszerű kíváncsiság volt, hogy vajon emberek miért utasítanak el egy nem jelentős korkülönbséget.
Nem kor függő a potencia és az energikusság sem, a szüleim között 20 év és holtig tartó szerelem volt.
Apámban pedig kb 10x akkora potencia volt mint amennyiszer Anyám szerette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!