Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély közel a 30-hoz párt találni?
Ti hogy vagytok vele? Úgy értem pár hónapja vagyok újra egyedül álló, és lehet eljött az ideje újra ismerkedni.
Viszont mostanában vagy 5 évvel fiatalabb srác, vagy 15 évvel fiatalabb férfi próbált udvarolni.
Annak a híve vagyok, hogy a férfi vagy annyi mint én, vagy maximum 5-6 évvel legyen idősebb. De félek, hogy lemaradtam. Úgy értem félek, hogy már egyedül maradok ...
28/N
A 15 évet soknak találom. Lehet maradi vagyok.
A 10-re nem mondom, hogy sok. Ha kölcsönös a szimpátia, illetve minden oké, akár működhet is.
De volt olyan, hogy 44 éves családos ember, kamu facebook profilról írt. Az ilyet abszolút elvetem.
Köszönöm a javítást. Jogos. Bocsánat a hibáért!
Igazad van a kort illetően. Csak nőként ketyeg az óra. Ezért kezdtem aggódni.
Hulye kerdes. Latszik hogy csak a saját tini világoddal
Voltál ez előtt elfoglalva. Minden korban lehet találni pàrt az élet is ezt igazolja. Ne csak magadra hanem kifele is figyelhetnél.
- jobb élőben, mint a neten
- te is kezdeményezhetsz
- mi van akkor ha 2 évvel fiatalabb? Ez merev szabálynak látazik, biztos fontos? Miért?
- ne félj, egyáltalán nem csúsztál le semmiről. Sőt, ne is erőltwsd a keresést, jobb, ha spontán alakul. Ehhez csak nyitottnak kell lenni.
Csak személyiség számít.
Sok nálad sokkal fiatalabb és többször ennyire érett ember van. Ne foszd meg magadtól lehetőséget.
34 évesen váltam el 3 évig voltam egyedül.Sose álltam szóba fiatalabb férfivel, tartottam magam az elvemhez.
Mai napig nem tudom miért válaszoltam a jelenlegi páromnak...8 évvel fiatalabb.
Ne kösd az ebet a karóhoz....nem tudhatod, hogy kivel fogod megtalálni a boldogságot. Adj esélyt magadnak, randizz, érezd jól magad.Nem fogsz egyedül maradni csak döntsd le a magadnak szabott korlátaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!