Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én rosszul érzem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én rosszul érzem magam amiatt hogy barna színű a szemem kihatással lehet az önbizalmamra a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani fedő kontaktlencsét ami kényelmes és jól is néz ki?

Világoskéket szeretnék de nincsenek tapasztalataim.

Én úgy rzem hogy jobban érezném magam a bőrömben és önbizalmam is nagyobb lenne.

2017. nov. 20. 20:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én kövér vagyok. Nem szerettem magam, önbizalmam nem volt. Le akartam fogyni, de nem ment.

Elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, szeretem magam, és az önbizalmam is nőtt! Nem érdekel, hogy milyen az alakom, és jól érzem magam.

(Nekem egyébként a barna szeműek tetszenek jobban!)

2017. nov. 21. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!