Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én rosszul érzem magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én rosszul érzem magam amiatt hogy barna színű a szemem kihatással lehet az önbizalmamra a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani fedő kontaktlencsét ami kényelmes és jól is néz ki?

Világoskéket szeretnék de nincsenek tapasztalataim.

Én úgy rzem hogy jobban érezném magam a bőrömben és önbizalmam is nagyobb lenne.

2017. nov. 20. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
🤦
2017. nov. 20. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Mitől több az önbizalmad attól a tudattól, hogy másmilyennek mutatod magad, mint amilyen vagy? Hogy szándékosan megtéveszted az embereket?
2017. nov. 20. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt a hülyeséget
2017. nov. 20. 20:39
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Szánalmas vagy.

De szívből kívánom neked, hogy ettől nagyobb problémád az életben, sose legyen!

2017. nov. 20. 20:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Igazából ez egy olyan lényegtelen részlet...

Inkább örülj, hogy jó a szemed, sokaknak sajnos nem az (és igen, sok kék szeműnek).

Valahol megértelek azért, heterochrómiám van (centrális), nekem meg inkább az egyszínű szemek tetszenek, a "neked milyen színű a szemed?" kérdésnél mindig bajban vagyok.

Viszont ha jó a szemed, ne rongáld kontaktlencsével, nagyon macerás (nekem van, de szemüveget hordok inkább), nem mellesleg a barnát nem fedi el a kék

2017. nov. 20. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:

egy ismerősöm folyamatosan zsebeli befelé a dicséreteket a gyönyörű zöld szeme (=kontaktlencséje) miatt.

Mire jó ez? Örülj neki, hogy látsz!

2017. nov. 20. 20:44
 7/11 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm, elvileg van 3 tónusú lencse is ami elfed.

Tényleg rongálja a szemet a kontakt lencse?

2017. nov. 20. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Megerőlteti hosszútávon. Csak a dioptriásról tudok nyilatkozni, de nekem hosszabb hordásnál (pedig sose hordtam túl) fájt a szemem. Mondjuk plusszos szemre nem is ajánlják, lehet, ez volt a baj.

Amugy sok vele a macera. Drága, nagyon oda kell figyelni, hogy csak tiszta kézzel tedd fel, ne menjen alá semmi, nem menjen víz a szemedbe, ha viseled, ne aludj el benne véletlenül, ne sírj benne, ha beteg vagy, nem hordhatod, ki kell cserélni, szemüveges létemre nem vállaltam (csak alkalmakra van), szóval nem értem, akinek nem kell, miért szenvedne vele.

2017. nov. 20. 20:52
 9/11 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm elég macerásnak tűnik ebben igazatok van.

Nekem 0 dioptriás kéne mert a látásommal hála istennek minden rendben.

Talán az nem olyan megerőltető

Tudom hogy ezt sokan szánalmasnak találjátok de ahányan vagyunk annyifélék vagyunk.

Pár év múlva már lézeresen átműthető lesz persze elég drágán talán majd arra összespórolom a pénzt

2017. nov. 20. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Találj egy olyan számodra vonzó és testhezálló karaktert (lényegtelen, hogy létező vagy sem, eleve "megírt" vagy te rakod össze), aki szintén lehet barnaszemű. Az énideáloddal vannak hatalmas gondok, és nem az, hogy nem hasonlít rád, hanem hogy olyanban tér el, amin nem tudsz módosítani. Van egy lány ismerősöm, gyönyörű fekete szemei vannak, és ilyen elcseszett kínai világoskék lencsét hord. Mivel az nem képes a pupillaméret változását követni, olyan semmilyen a tekintete tőle, mindig az a dermedt, semmilyen nézése van... Akadj le erről szerintem, nekem is volt ilyen mániám, hogy a hullámos hajam miért nem göndör, aztán megtaláltam a magam helyét és azt, akire akarok úgy hasonlítani, hogy elérhető is számomra mindaz, amit képvisel (nem, nem létező személy és nem példakép). Önbizalmad meg szerintem ettől sosem lesz, mert az a lencse sosem fog hozzád tartozni úgy, ahogy eredetileg szeretnéd. Ez a gond nem a szemeddel van, hanem az agyadban.
2017. nov. 20. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!