Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak férfiként, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak férfiként, ha 35 kiló leadása után sem jönnek az eredmények társkeresésben?

Figyelt kérdés

Összefoglalva annyi a sztori,hogy elhatároztam lefogyok,nemcsak azért,hogy sikeresebb legyek a párkeresésben,hanem az egészségem miatt is,mert tovább nem mehetett az az életvitel,amit folytattam.

Elértem a célomat,vékony lettem,de a párkeresés terén még mindig ott vagyok,ahol elkezdtem és tényleg fájópont,hogy körülbelül annyira vagyok sikeres a lányoknál,mint kövéren, azaz közel nulla.

Itt olyan lányokra gondolok,akik nem kimondottan bombázók,de viszonylag jól néznek és nem kövérek.

Természetesen lehet köpködni,de pont azért fogytam le ,hogy vékony barátnőm legyen!Szóval gyakoroltam önmagammal szemben önkritikát és nem ducin akartam magamnak vékony barátnőt.

2017. nov. 6. 16:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Most akkor gyúrd ki magad
2017. nov. 6. 16:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem lóg a bőröd?
2017. nov. 6. 16:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy rossz a technikád,amivel közeledsz hozzájuk.

Lehet, hogy nem vonzódnak hozzád.

Lehet, hogy van benned valami kiábrándító

Van egy izmos, jóképű haverom. Nagyon jó pasi. Zárkózott nagyon, nehézen nyit.

Múltkor elhívott randira egy lányt, a csaj nem vette észre.

Nem tudom, hogy min múlik.

Engem a pasim külsőre sose vonzott amúgy, most meg odavagyok érte. Dunsztom sincs, hogy más nőknél ez hogy megy.

Hány éves vagy?

2017. nov. 6. 16:23
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
El kell telnie egy bizonyos időnek addig, amíg leülepszik benned, hogy már vékony vagy. Lélekben még "duci" maradtál, ugyanis a nagy fogyásoknál a lélek nem tudja olyan gyorsan lekövetni a változást, mint a test. Fel kell tudnod még dolgozni, hogy több nőt fogsz ezután vonzani, többen megnéznek majd, többen akarnak majd valószínűleg megismerni - ehhez azonban még az ehhez passzoló kisugárzásnak is jönnie kell, ami most még nincs meg. De majd szépen épülget az is, majd jönnek a sikerélmények, meglátod.
2017. nov. 6. 16:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Kigyúrni magamat?Az évek kemény munkája.Mi van,ha ez sem hoz majd eredményt?

Egyáltalán nem lóg a bőröm.

Sehol sem,de mi köze van a bőrömnek a társkereséshez?

Nem szoktam a testemet mutogatni!

2017. nov. 6. 16:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Gonosznak kell lenni!!!
2017. nov. 6. 16:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Egy idő után kell mutogatni.

Csak személyes kérdés volt, engem mindig érdekel, hogy mennyire lóg az emberek bőre, mert félek, hogy az enyém is fog.

2017. nov. 6. 16:29
 8/13 A kérdező kommentje:
Én kifejezetten odafigyeltem erre és nem nagy tempóban fogytam,csak az elején fogytam heti 1kg-ot és utána már át álltam a fél kilós mennyiségre,hogy a bőröm követni tudja a változásokat.
2017. nov. 6. 16:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert önmagában a testsúly nem olyan kardinális kérdés a társkeresésben. Sokan nem hiszik el, de ez nem elég, nézz szét, sok vékony pasinak sincs barátnője. Akinek nincs, nem azért nincs mert nem tökéletes az alakja, akinek meg van, annak akkor is lenne, ha lenne rajta 10-20 kiló plusz vagy mínusz.
2017. nov. 6. 16:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Elmesélem az én, picit hasonló történetem.

Az elmúlt években összekaptam magam, sokat fogytam, mondjuk sajnos villámtempóval.

Nem tudom, mennyi idős és milyen kezdő-jelenlegi súlyú vagy, de nálam pl maradt megereszkedett bőr (nyilván egy nő más, szültem is stb.)- bozony szükség volt a plasztikai beavatkozásra, több körben is.

Az egy dolog, hogy ruhában kifogástalanul néztem ki ezt megelőzően is, de a párkapcsolatban nem feszít az ember 0/24-ben business lookban :)

Nekem ez is adott egy plusz önbizalmat. A testem legalább 10 évvel az életkorom alatt van- nem kevés fájdalom és pénz árán, de visszatekintve megéri.

Még két dolog eszembe jut és kérlek fontold meg:

- mi volt a korábbi kövérséged kialakulásábak lelki oka? A jövő miatt is fontos tudni és kideríteni. A lelked lassabban igazodik a testi változásokhoz, ilyen hatalmas fogyás esetében ez évek (!) is lehetnrk, ez nem vicc. Elmentem pszichológushoz, nekem sokat segített ennek a változásnak a fogadásában, a korábbi lelki viszonyuláaim megértésében. Ha a minőségi ételre, sportruházatra, sőt a konfekcióméreted több számmal történő változására is rá tudtál áldozni nem kevés pénzt, akkor a belsődre se sajnáld. Hidd el, meg fog térülni.

Lehet, hogy neked ilyen önsegítő jellegű csoport is jót tenne, ahol hasonló emberekkel beszélgethetsz, akik hasonlón mentek át.

- vajon a fogyásod együtt járt azzal, hogy tónusosabb, jobb alakú is lettél? Csak a diétától nyilván NEM. Nem szeretném lebecsülni a hatalmas eredményedet, de mozgás, edzés nélkül lehetetlennek tartom. A vékony emberek között is akad formátlan, ismerjük be és ilyen múlttal a hátad mögött biztosan egyetértesz velem abban, hogy a napi- kétnapi normális sport az igényes, egészséges ember életének része kell, hogy legyen.

Nekem sokat segített a megfelelő és valóban hatékony, formáló sport megtalálasában személyi edző. Neked is nagyon ajánlom.

Azért is, mert a mozgásban, sportben elért eredmény, teljesítés is pozitív személyiségformáló hatású, tényleg idővel visszaad az önbecsülésedbe.

Ne nő miatt tégy bármit is, az járulékos “jutalom” az életben- csak magadért.

Ha ezt megérted, akkor lesz majd változás. Különben elcsüggedsz és jön megint a zabálás.

Minden jót

40N

2017. nov. 6. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!