Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak férfiként, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak férfiként, ha 35 kiló leadása után sem jönnek az eredmények társkeresésben?

Figyelt kérdés

Összefoglalva annyi a sztori,hogy elhatároztam lefogyok,nemcsak azért,hogy sikeresebb legyek a párkeresésben,hanem az egészségem miatt is,mert tovább nem mehetett az az életvitel,amit folytattam.

Elértem a célomat,vékony lettem,de a párkeresés terén még mindig ott vagyok,ahol elkezdtem és tényleg fájópont,hogy körülbelül annyira vagyok sikeres a lányoknál,mint kövéren, azaz közel nulla.

Itt olyan lányokra gondolok,akik nem kimondottan bombázók,de viszonylag jól néznek és nem kövérek.

Természetesen lehet köpködni,de pont azért fogytam le ,hogy vékony barátnőm legyen!Szóval gyakoroltam önmagammal szemben önkritikát és nem ducin akartam magamnak vékony barátnőt.

2017. nov. 6. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A kövérség egy dolog. Nagyon jó hogy tettél ellene és büszke lehetsz magadra. De ha belül továbbra is egy gátlásos kövér srác vagy valójában nem jutottál közelebb a célhoz. Erre jó példa a ninja warior műsorban egy két srác. Aki hátratett kezekkel meghúzva magát mutatkozik be és épp csak elnézést nem kér hogy megszólalt. Pedig ezek kigyúrt pasik általában jó külső adottságokkal.

Rengeteget számít a fellépésed ha azt üzened hogy tele a gatyád és csak remélni mered hogy túléled hogy beszélgetned kell a nővel szinte esélytelen hogy érdeklődést kelts.

2017. nov. 6. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Légy magadra büszke, mert ez nagyon szép eredmény!

Egyébként ne legyél türelmetlen, idővel menni fog.

22/N

2017. nov. 6. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben járok, 140 kilóról fogytam le. A legalacsonyabb súlyom 88 kiló, most 93-94 körül vagyok, mert jön fel szépen az izom. A személyi edzőmnek én vagyok a legnagyobb szakmai sikere, hetente 5x edzek másfél-két-két és fél órákat. De a pártalálásban ugyanolyan sikertelen vagyok mint eddig, mindig visszautasítanak. Amióta életmódot váltottam max. két lánynál lett volna esélyem, mindkettő duci volt. Ráadásul ismerkedni sem nagyon tudok eljárni, mert nincs hova és kivel.
2017. nov. 6. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!