Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfitípusnak vannak jobb kilátásai a társkeresésben?
1: 170-180 cm 60-75 kg körüli nem izmos, de vékony és kockás hasú nem kopaszodó belőtt hajú fuckboy
2: 185-195 körüli 85-105 kg nagy darab széles vállú de szintén alacsony testzsír %-al kockahassal, kopaszra borotvált fejű kecskeszakállas analfabéta hím
A maga kategóriájában mindkettőnek ugyanannyi.
Én maradok a saját szerény kategóriámnál a normális alkatú, humoros, okos pasiknál
Mindenkinek más jön be szerencsére.
Nekem az első, de ehhez még más is kell.
Ez most valami gyengére sikeredett provokáció? :D
Felsorolsz két olyan típust akik kvázi előnyös külsejűek (vagy te annak gondolod a la kockahas erőltetése mindkét esetben), de gyorsan bepakolsz mellé pár olyan tulajdonságot, ami a többség számára negatív (analfabéta meg "fuckboy").
Ritkán mondom ezt, nem is igazán bántásiból mondom, de itt most lerí, hogy a kérdező súlyos frusztrációkkal küzd.
Fogadok, Te meg vagy a
3. "Átlgos külsejű", normális-kedves-jófiú, akit a nők észre sem vesznek, csak másik 2 típust, de nem tudni, miért, brühühű.....
Napi rinya... Felejtsük már el ezt a tévképzetet, hogy aki jól néz ki az halál buta. Sajnálom, hogy nincs szerencséd a nőknél, de a gyűlölködés nem fog előrébb vinni szerintem.
A kérdésre válaszolva nekem például a 190 centi rohadt magas, viszont az izmosabb, kopasz, szakállas pasik jobban tetszenek, mint az első kategória.
Azt próbáljátok már meg tudomásul venni, hogy mindig van plusz egy választási lehetőség: maradunk inkább egyedül.
Nem kötelező mindenáron összeállni valami kannal, hogy jusson egy kis szex.
Ha ebből a kettőből lehet csak választani, akkor én inkább veszek egy macskát, egy vibrátort, meg egy doboz fagyit, és boldogan élek amíg meg nem halok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!