Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a nők már "túl jónak" számítanak?
Csak mert mindig azt kapom, hogy BIZTOS csak a fullos nőkre megyek.
Hát nem hinném, hogy a képen látható nők a csúcs kategóriát jelentenék. Mindenesetre még ezekhez a nőkhöz képest kevéssé csinosak is már bőven jók lennének nekem, de sajnos abban a körben sem osztanak lapot.
Érdekes módon, ismerősi körömben azt látom, hogy ha valaki jóképünek született és magasnak és jó testalkatúnak, akkor minden körülmények között legalább ilyen nőkkel vannak.
Azoknál a fiúknál nem baj, ha a fiú munkanélküli, ha csak céltalanul sodródik az életében, és ha lusta, sőt még az sem, ha az ágyban nulla.
Mert a jóképüekkel nem lehet melléfogni, mert mindenki látja, hogy egy jóképüvel van az a lány és az arcvesztés lehetetlen.
Ha egy csúnya fiuval van, akkor meg már magyarázkodnia kell a lánynak, hogy DE....na és ez már alapból nem jó, ha bármiért magyarázkodni kell...
Na szóval nekem az ilyen nők már bőven elérhetetlenek, pedig nem kevés ilyen kinézetü van Magyarországon. Csak ugye én nem nézek ki jól, ugyhogy fejre is állhatok, lepereg.
A csúnyáknak persze én is jó vagyok.
30 ezt tényleg én is észrevettem.
Tényleg nem akarok itt rinyálni, de a környezetemben még a legigénytelenebb (amúgy szép arcú lenne) lánynak is több kapcsolata volt már, míg én pl itt vagyok ronda, vékony srácként, és mindenki elutasított, pedig nekem csak annyi kell egy nő külsején, hogy ne legyen dagadt. Felőlem lehet duci, az még be is jön, csak bálna ne. Ennyi a külső, hát a belső szitán többen kiesnek, de még így is sokan visszautasítottak.
31-es:
"környezetemben még a legigénytelenebb (amúgy szép arcú lenne) lánynak is több kapcsolata volt már"
"nekem csak annyi kell egy nő külsején, hogy ne legyen dagadt"
Nem érzed az iróniát?
Igények azok bezzeg vannak,a nagy semmire...
Tipikus magyar pasi vagy...
#harminchárom
Most jön a "bezzeg a külföldiek mennyivel jobbak" kártya? Ahogy azt Franciska elképzeli... Ott is ugyanúgy megvan ez a réteg, maximum neked magyar nőnek tűnik "kifinomultabbnak" amikor fhansziául adja elő ugyanazt, mint itt mondjuk a farkaskutya szokott, vagy a keresete (ami ott minimálbér) triplája az itteninek és jólétben paréjkodik nem csóró módon.
Minden országban megvannak az azonos rétegek, maximum a körítés más. Lehet az Svájc vagy Szomália, tahók mindenhol vannak, nem csak Magyarországon.
"Azoknál a fiúknál nem baj, ..... még az sem, ha az ágyban nulla. "
Azért kiváncsi lennék, honnan tudod, hogy azok a fiúk hogy teljesítenek az ágyban.
Balról nézve:
1. 6/10
2. 7,5/10
3. 6/10
4. 8/10
ja en is kb igy szamoznam be...
de nekem a 6ot alulrol surolo nok is ritkan jonnek osaze
Hááát,ilyen stílussal,amit itt levágtál, még akkor sem jönnék össze veled,ha úgy objektíve ippeg megütném az 1/10-es szintet,ha ez megnyugtat.
Mondjuk úgy,hogy megvan a 6-os szintet,ha nem a csöcsös segges nők az eseteid,akinek meg az alkatom álmai netovábbja,mondjuk úgy,hogy gyenge 8as vagyok,mert arcra se vagyok egy hányadék és momentán van valakim,aki így szeret és így tart 10/10nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!