Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a nők már "túl jónak"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a nők már "túl jónak" számítanak?

Figyelt kérdés

Csak mert mindig azt kapom, hogy BIZTOS csak a fullos nőkre megyek.

Hát nem hinném, hogy a képen látható nők a csúcs kategóriát jelentenék. Mindenesetre még ezekhez a nőkhöz képest kevéssé csinosak is már bőven jók lennének nekem, de sajnos abban a körben sem osztanak lapot.

Érdekes módon, ismerősi körömben azt látom, hogy ha valaki jóképünek született és magasnak és jó testalkatúnak, akkor minden körülmények között legalább ilyen nőkkel vannak.

Azoknál a fiúknál nem baj, ha a fiú munkanélküli, ha csak céltalanul sodródik az életében, és ha lusta, sőt még az sem, ha az ágyban nulla.

Mert a jóképüekkel nem lehet melléfogni, mert mindenki látja, hogy egy jóképüvel van az a lány és az arcvesztés lehetetlen.

Ha egy csúnya fiuval van, akkor meg már magyarázkodnia kell a lánynak, hogy DE....na és ez már alapból nem jó, ha bármiért magyarázkodni kell...

Na szóval nekem az ilyen nők már bőven elérhetetlenek, pedig nem kevés ilyen kinézetü van Magyarországon. Csak ugye én nem nézek ki jól, ugyhogy fejre is állhatok, lepereg.

A csúnyáknak persze én is jó vagyok.

2017. nov. 20. 19:58
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
83%
igen, ezek egytől-egyig nagyon csinos lányok, pedig ez egy amatőr fotó. gondolom, a csúcskategória nálad a photoshoppolt címlapnő. Ha te csúnya vagy, akkor a saját kategóriádban kell keresni.
2017. nov. 20. 20:09
 12/47 A kérdező kommentje:
nekem már ez is elérhetetlen csúcs kategória.
2017. nov. 20. 20:11
 13/47 anonim ***** válasza:
94%
#11 ő is kategóriáján fölüli nőt "követel", de nehogy már ezt a nők is megtehessék... :D vicc. Kérdező úgy látom neked csak szexre kell nő, menj akkor egy prostihoz, olyat választhatsz amilyet akarsz.
2017. nov. 20. 20:12
 14/47 anonim ***** válasza:
21%
Mit akarsz? Hát megmondták, hogy örülj, ha egy bányarém szóba áll veled. Alantas férfiként mi képzelsz, hogy vannak vágyaid? Csak a nőknek jár magasabb kategóriás hím.
2017. nov. 20. 20:13
 15/47 anonim ***** válasza:
36%

Ennek erősen ellentmond a szintén gyakori "ne legyél olyannal akiez nem vonzódsz és ne álltasd azzal, hogy igen, mert mindkettőtöknek rossz lesz" tanács.

Ez ilyen "így is úgy is rába**ol" helyzet?

Ui: Kérdező rák**tál, mert minden nőnek van barátja egy adott életkor felett (20-22 környéke után minimális a bunkó kifejezéssel "szabad" nő)

2017. nov. 20. 20:14
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

még ez is?? ezek nagyon szép lányok, térj már észhez.

keresgélj a saját kategóriádban. én, dolgozó, bérből élő nőként valahogy nem a trónörökösök között keresgélek. Szerinted miért? mert van realitásérzékem.

2017. nov. 20. 20:15
 17/47 anonim ***** válasza:
0%
én viszem a szemüvegeset, van vmi elérhetősége?
2017. nov. 20. 20:15
 18/47 anonim ***** válasza:
77%

Pedig de, ők tényleg "túl jó" nők, vagyishát inkább úgy mondanám, hogy "túl népszerűek". Ha azt nézzük, hogy a hétköznapi valóságban mik vannak, akkor ők tényleg a top kategória (elvonatkoztatva a stílustól, ami vagy bejön valakinek, vagy nem, vagy igaz rájuk a sztereotípia, vagy nem).

Nyugi, nekem is totál elérhetetlen ez a szint, de nem bánt, nincs is igényem rá. Ők is élik a világukat, meg én is, nem fogok utánuk álmodozni.

Mondjuk nekem az egész társkeresősdiben nem is ez a külső alapján történő kasztosodás a gondom, hanem az, hogy sokak szerint ha nem néz ki valaki jól az elég indok arra, hogy görény módon viselkedjenek vele, akkor is, ha ő normális volt.

2017. nov. 20. 20:20
 19/47 anonim ***** válasza:
Lehet tudni,te hogy nézel ki,kérdező?
2017. nov. 20. 20:25
 20/47 anonim ***** válasza:
2%

A két mikulássapkás nő szép, a másik kettő legfeljebb átlagos. A legtöbb lány/nő fiatalon így néz ki, így tudnak a nők férfit fogni maguknak, azzal, hogy szépek.

Az már más kérdés, hogy a mai, főleg virtuálisan működő világban minden ilyen nő azt gondolja magáról, hogy minimum 10/10-es kategória.

Pedig a legtöbb nő fiatalon szépnek mondható. Igazából ez nem kiváltság, nem pozitívum, hanem alap tulajdonság. Ha a nők nem lennének szépek (vagyis mi nem találnánk őket szépnek) akkor most nem lennénk 7,5 milliárdan a bolygón, hanem legfeljebb 150 millióan.

2017. nov. 20. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!