Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a nők már "túl jónak"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a nők már "túl jónak" számítanak?

Figyelt kérdés

Csak mert mindig azt kapom, hogy BIZTOS csak a fullos nőkre megyek.

Hát nem hinném, hogy a képen látható nők a csúcs kategóriát jelentenék. Mindenesetre még ezekhez a nőkhöz képest kevéssé csinosak is már bőven jók lennének nekem, de sajnos abban a körben sem osztanak lapot.

Érdekes módon, ismerősi körömben azt látom, hogy ha valaki jóképünek született és magasnak és jó testalkatúnak, akkor minden körülmények között legalább ilyen nőkkel vannak.

Azoknál a fiúknál nem baj, ha a fiú munkanélküli, ha csak céltalanul sodródik az életében, és ha lusta, sőt még az sem, ha az ágyban nulla.

Mert a jóképüekkel nem lehet melléfogni, mert mindenki látja, hogy egy jóképüvel van az a lány és az arcvesztés lehetetlen.

Ha egy csúnya fiuval van, akkor meg már magyarázkodnia kell a lánynak, hogy DE....na és ez már alapból nem jó, ha bármiért magyarázkodni kell...

Na szóval nekem az ilyen nők már bőven elérhetetlenek, pedig nem kevés ilyen kinézetü van Magyarországon. Csak ugye én nem nézek ki jól, ugyhogy fejre is állhatok, lepereg.

A csúnyáknak persze én is jó vagyok.

2017. nov. 20. 19:58
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
33%

Az 1, 2, 3 közül amelyiknek jobb a humora, és intelligensebb. A 4. annyira nem az esetem.

De sajnos a legtöbb férfi minden női legendával szemben __pont__ az ilyen nőket keresi, és nem az ilyen műcicákat. Így aztán sajnos pont náluk a legnagyobb a konkurencia.

2017. nov. 20. 20:29
 22/47 A kérdező kommentje:

én ugy nézek ki, hogy azt mondják lányok, hogy milyen jól nézek ki.

Csak akik ezt mojdák, azok egyrészt nem ilyen kinézetü lányok.

Vagy ha mégis, akkor mégsem ugy történnek a dolgok, ami ezt alátámasztaná.

És lehet magyarázni, hogy a viselkedésemmel van a probléma, sajnos lepereg, mivel leirtam a kérdésben, hogy a jóképü fiuknál nagyon sok minden el van nézve.

Ja...csak azok jóképüek:O

2017. nov. 20. 20:29
 23/47 A kérdező kommentje:
na tök jó....nekem mégis csak azok a nők jutnak akik már FIATALON sem szépek:O
2017. nov. 20. 20:30
 24/47 anonim ***** válasza:
95%

akinek meg te jutsz, az azt mondhatja, olyan jutott neki, aki már fiatalon se volt jóképű.

örülj neki, ha találsz valakit, akivel jól érzed magad.

2017. nov. 20. 20:37
 25/47 A kérdező kommentje:
sajnos nem érzem velük jól magam
2017. nov. 20. 20:38
 26/47 anonim ***** válasza:
69%
Azért,mert te sem vagy jóképű még fiatalon sem.Egyébként ezek teljesen átlagos lányok,csak itt számítanak gyönyörűnek.
2017. nov. 20. 20:38
 27/47 anonim ***** válasza:
0%
Ne sírj, gyúrj a karrierre, a nők a státuszt legalább annyira szeretik, mint a jóképűséget. Így legalább van motivációd, hogy kihozz magadból valamit.
2017. nov. 20. 20:39
 28/47 A kérdező kommentje:

jójó, ok, de nekem még EZ a szint IS elérhetetlen.

értem én, hogy a jóképünek született fiuk csak ilyenekkel dugnak világ életükbe....de nekem ráment a teljes fiatalságom már a sikertelenségre

2017. nov. 20. 20:39
 29/47 anonim ***** válasza:
51%
Ha mindenki (mindkét nem) utálja a rondákat, nem lennee humánusabb kivégezni őket mikor látják, hogy ronda lesz? Bár akor nem dübörögne így a cigi-pia-drog-károsélelmiszer szentnégyesség ipara amikbe a ronda emberek menekülnek.
2017. nov. 20. 20:42
 30/47 A kérdező kommentje:

NANANA!

a ronda nők simán szexelhetnek épkézláb pasikkal!

2017. nov. 20. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!