Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok akik senkinek nem kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik senkinek nem kellenek, miért válogatnak?

Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 15:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha el akarsz jutni A-ból B-be várhatsz amíg egyszer csak rádhullik valami nagy vagyon és vehetsz egy ferrarit ami szerinted neked "jár" ,de vehetsz egy zsigulit is és vígan autókázol azzal. Ezek a hülyék meg inkább maradnak A -ban és szidnak mindenkit ,várják a csodát miközben mindenki elhúz mellettük :)
2017. nov. 20. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Inkább senki, mint akárki.
2017. nov. 20. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert nem mindenki kapcsolatfüggő ;)
2017. nov. 20. 17:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Ööö, nem kötekedni akarok, de mely emberek közül válogat az, aki senkinek sem kell? Mégis, kik közül válogat?

Előny egy kérdés feltevésénél, ha van értelme. Persze nem kötelező, így is kapsz ún. válaszokat.

2017. nov. 20. 18:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Főleg a nőkre jellemző, de 11-es nagyon jól leírta.

Sok ember mire rájön boldog lenne egy Zsigulival is már 50 éves...

2017. nov. 20. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem van egy pasi ismerősöm de nem kell mivel tul vàlogatos .Rájuk az is jellemző sztem hogy ha valaki beprobalkozik nàluk neki meg nem kell inkabb más. Évekkel később meg még is kellessz .Nem tudom miért ilyenek de azt tudom hogy elviselhetetlen .
2017. nov. 20. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!