Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz huszonéves srácok! Mikor éreztétek először, hogy qrvára semmi esélyetek nem lesz barátnőre?
Figyelt kérdés
Én 16-17 évesen kezdtem érezni, amikor már azon osztálytársaim is lehagytak a növésben, akiktől még 9.-ben magasabb voltam. Lassan közeledett az érettségi egyre többet kellett tanulnom, addig nem is voltak barátaim, utána meg mégannyira sem lett okom kimozdulni otthonról. Természetesen az alkatom volt az oka nagyrészben, másrészt pedig az előbbiből eredő önbizalomhiány és félénkség. Manapság már elképzelni sem tudnám az életemet egy csaj társaságában és sztem már örökké szűz maradok (24 vagyok).2017. nov. 17. 17:52
11/17 anonim válasza:
Csak személyiséged az ok. Minden más, önámítás.
Ne általánosíts.
12/17 anonim válasza:
18. Életévem végét jártam. Volt egy lány évfolyamtárs aki nagyon megtetszett. Ő volt egész életemben a negyedik aki iránt ilyesmit éreztem. Az előző 3ból 2 felé nem is nyitottam 1 elutasított. Gondoltam egyszer majd csak összejön. Aztán szerencsét lróbáltam nála persze nem jött össze. Nem sokkal utána tudatosult bennem hogy varázsló lesz majd belőlem. (30éves szűz aki nem tudná). Most 20 vagyok lassan 21 és egy csók sem volt semmi... Most meg ugye ott tartok hogy ha próbálnám is csak leégetném magam. Remény van de nem sok esélyt lâtok.
13/17 anonim válasza:
Éreztem már a húszas éveim előtt is. Igazán biztosra kb. 7 évvel ezelőtt éreztem. Akkor voltam 21.
14/17 anonim válasza:
Olyan 16 éves korom óta. Rájöttem, hogy sosem lennék elég senkinek sem, arra is, hogy lényegében undorodnak tőlem a lányok. Egyszer egy elhízott lánynak bejöttem, de nekem ő nem jött be. Úgy utasítottam el romantikus közeledéseit, hogy tudtam, más lánynak nem fogok kelleni. Aztán kiderült, ő is csak az önbizalomhiánya miatt vonzott be engem....
15/17 anonim válasza:
Nincs még semmi veszve, én is az vagyok, 20/L. Nem szabad ilyen negativan allnotok a dolgokhoz! Ismerek jo par helyes fiut, aki meg szinten az, es nincs veluk semmi problema. :)
16/17 anonim válasza:
Utolsó, sajnos nem könnyű pozitívan állni ehhez.
17/17 anonim válasza:
Pedig, ha valaki emiatt negativ, az elegge meglatszik rajta, es taszitja a lanyokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!