Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tetszik ha egy nő?
Figyelt kérdés
Hogyha egy nő házias.Akivel még nem életek együtt.Háziast az úgy értem,hogyha nálatok van az anyukátoknak vagy esetleg nektek besegít pl a mosogatásban,bármiben szívesen segít a ház körül nem is kell kérni hanem alapból megkérdezi,hogy mit segítsen.Szeret besegíteni a munkába magától.2017. nov. 17. 16:03
1/10 anonim válasza:
Nyilván tetszik, de nem várom el tőle, hogy csak ő csinálja. Közösen :)
2/10 anonim válasza:
Lehet ezen vitatkozni, de mifelenk ez meg mindig alap.
4/10 anonim válasza:
Igen, ez nagyon imponáló és rendes dolog.
5/10 anonim válasza:
Az iránta érzett vonzalmamat nagymértékben megnöveli és megerősíti.
6/10 anonim válasza:
Igen. Nekem nagyon tetszik, ha egy nő.
9/10 anonim válasza:
Háziasság jópofa dolog, de nem alapvető számomra, rám nem kell se mosni, se főzni. Sokkal fontosabb hogy jó legyen az ágyban.
10/10 anonim válasza:
Szeretem ha jót akarnak az emberek, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!