Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak az ilyen férfiak?
Arra a tulajdonságra gondolok, hogy a legtöbb pasi elveszti az eszét ha egy számára szép, vonzó nőt lát, és egyből szerelmes lesz, főleg azért mert rágerjed szexuálisan. Nagyon keveseknek fontos az hogy milyen a nő lelkileg.
Mennyire gyakoriak azok a FÉRFIAK, akik túl látnak a számukra vonzó külsőn, és elsősorban a nő maga érdekli őket, nem pedig az hogy minél előbb ágyba vigyék.
Segítségül idézek:
#2 "introvertáltságot összefüggésbe lehet ezzel hozni valamilyen szinten, valószínű, hogy létezik korreláció a két dolog közt."
#9 "Abba tényleg lehet valami, hogy az introvertáltabbak gyakran ilyenek."
Te pedig a #10 és #14 hozzászólásodban illusztráltad a kisstílűségedet.
Értem én, hogy szeretnéd magad rendkívülinek és értékesnek érezni/beállítani, csak nem attól válsz azzá (vagy tudod elhitetni mással), hogy introvertált vagy.
Ez önmagában egy semleges tulajdonság - se nem jó, se nem rossz.
# 15: Vicces, hogy még így sem érted.
Én: "összefüggésbe lehet ezzel hozni valamilyen szinten"
Te: "szükségképpen" , "minden extrovertált"
Egy szóval sem mondtam olyasmit, hogy az introvertált egyenlő a jobbal, még csak annyit sem, hogy gyakran van így. Tudod értelmezni a két megállapítás közti különbséget? Avagy érted, miben más a "kicsit" és a "nagyon"? Óvodás gyerekek általában szokták érteni, talán neked sem lenne olyan nehéz.
Ha ezután sem megy, menthetetlen vagy.
#19 ez már csak ragozás és mosakodás. Egyébként, ha minden áron általánosítani akarsz, akkor az viszont feltünt, hogy a magukat (akár burkoltan) reklámázó (tehát nem az összes, ezt hangsúlyozom, hanem csak a magukat fényező!) emberek kimutatják a foguk fehérjét. Az intellektusodtól elhomályosulva nem tűnt fel, hogy csak te dobálóztál olyan pejoratív jelzőkkel, mint "ostoba", "óvodás", stb.?
Maradjunk annyiban, hogy azért támadsz és játszol a szavakkal görcsösen vergődve, mert célba talált, érintettve érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!