Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyire gyakoriak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gyakoriak ezek a fiúk/férfiak?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akik nagyon függetlenek, határozott személyiségek férfiasak esetleg nagy nőcsábászok is vagy akár szórakoztak is már lányokkal tehát olyan rosszfiú beütésűek. Akik akár hangoztatják, hogy nekik nem kell párkapcsolat. Aztán egyszer összeakadnak egy lánnyal akivel nem tudnak mit kezdeni, beleszeretnek és vele meg teljesen másképp viselkedik, bújós, romantikus, ragaszkodó és igazából bármit megtennének a lányért. Az ilyen mennyire gyakori? Ismertek ilyet?
2017. júl. 16. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Látom tegnap éjjel is valami béna "romantikus regényre" maszturbáltál, egyedül ott léteznek ilyen karakterek.
2017. júl. 16. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Az előbb írtam ki konkrétan ugyanezt a kérdést, csak másképp megfogalmazva, az ihletett meg?
2017. júl. 16. 11:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen rosszfiúk vagy született pszichopaták, vagy a sok csalódás miatt lettek ilyenek.

Egy született pszichopata ugye nem fog megváltozni soha, mert genetikailag olyan.

A második kategória az elméletileg ugyan megváltozhat, de ha magamból indulok ki, aki a második kategória vagyok, akkor eszemben sincs megváltozni, annál több bennem a büszkeség, soha többet egyetlen nőnek sem adom meg a lehetőséget, hogy visszaéljen a szeretetemmel. Ha össze is akadok egy ilyen nővel, akkor sem lesz belőle semmi komoly.

2017. júl. 16. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Csak egy újabb elbukott, naiv kislány...

2017. júl. 16. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen férfiaknak bevett csajozási módja, hogy előadják: "Ah, én egy független macsó vagyok... eddig csak lubickoltam az egyéjszakás kalandokban, de te... ah, te felnyitottad a szemem! Beléd szerettem, veled akarom leélni az életem! Óh, gyere, drágám, egyetlenem!"

Majd miután párszor megb...ták a csajt, lelépnek, és az egészet kezdik elölről.

2017. júl. 16. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyok kimondottan rosszfiús beütésű, de én ilyen vagyok hellyel-közzel. A rossz hír az, hogy már megtaláltam a magamét, és ha ő nem lehet az enyém, akkor más sem lesz.
2017. júl. 17. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!