Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakoriak ezek a fiúk/férfiak?
Az ilyen rosszfiúk vagy született pszichopaták, vagy a sok csalódás miatt lettek ilyenek.
Egy született pszichopata ugye nem fog megváltozni soha, mert genetikailag olyan.
A második kategória az elméletileg ugyan megváltozhat, de ha magamból indulok ki, aki a második kategória vagyok, akkor eszemben sincs megváltozni, annál több bennem a büszkeség, soha többet egyetlen nőnek sem adom meg a lehetőséget, hogy visszaéljen a szeretetemmel. Ha össze is akadok egy ilyen nővel, akkor sem lesz belőle semmi komoly.
Az ilyen férfiaknak bevett csajozási módja, hogy előadják: "Ah, én egy független macsó vagyok... eddig csak lubickoltam az egyéjszakás kalandokban, de te... ah, te felnyitottad a szemem! Beléd szerettem, veled akarom leélni az életem! Óh, gyere, drágám, egyetlenem!"
Majd miután párszor megb...ták a csajt, lelépnek, és az egészet kezdik elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!