Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sztetek az? Bármilyen társkeresőn a következőket tapasztaltam, tömegesen : Tetszik egy nő, ráírok és itt a gondom :
Figyelt kérdés
1. Ha kultúráltan kedvesen, rövid bemutatkozást írok (nem arról szól, hogy mekkora házam van és milyen autóm) = semmi válasz 2. Ha egy két szavas "de jó lenne veled" (szándékosan célratörő stílusban írok = semmi válasz 3. Ha hosszabban leírom, hogy milyen kapcsolatot szeretnék, stb stb = semmi válasz Leglább 15 keresőn regisztráltam, különböző képekkel, vagyis nem összerakható hogy mindegyik én vagyok. Nem húzom fel emiatt magam egy lámpavasra, de tényleg érdkekelne, vajon miért van ez így?2017. nov. 15. 05:42
11/12 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, honnan ismered a jó részüket :D de értem, ezek kényelmesnek hangzó kifogások. :)
12/12 anonim válasza:
Oh bocsánat, igazad van, csak pár száz embert ismerek, ez valóban nem a jó részük. Meg mondjuk tudom, milyen gondolkodást volt a jellemző. De amit nem értek: téged ez az egész miért zavar? És miért lenne mindez kifogás? Még manapság is azt mondják: ha egy férfi akar valamit tőled, keresni fog. A múltban is azzal jöttem össze aki kezdeményezett nálam, mert ez a férfiasság fokmérője is egyben. (Nem jöttem össze mindenkivel aki kezdeményezett, de ez mindenféleképpen egy férfias gesztus) Plusz azt lehet hallani, hogy a nőknek mindegy hogy néznek ki, egy csomóan ráírnak társkeresőn. Hát ez nem így van. Ennyike a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!