Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sztetek az? Bármilyen társkeresőn a következőket tapasztaltam, tömegesen : Tetszik egy nő, ráírok és itt a gondom :
Olyan társkeresőn próbálkozz, amin látszik, mennyien írtak levelet a hölgyikének, meg mindenféle statisztikai adatot kiír róla.
Pl love.hu
Már ebből simán levonható a jelleme, és láthatod, érdemes-e próbálkozni.
1 nem használja már aktívan a társkeresőt
2 azok közé tartozol, akik nem szimpatikusak számára, és nem pazarolja arra az idejét, hogy mindenkinek válaszoljon. Így csak annak ír, akivel kölcsönös az érdeklődés.
Nem jok a kepek rolad. En csinalnek uj kepeket. A legtobben csak a kepet nezik.
N
" A kutya nem keresett, pedig akkor 37 évesen alapvetően csinos voltam, vannak akik szerint az arcom is szép. Vagy a gyerek volt visszatartó erő, vagy nem tudom, de leszámítva 2-3 próbálkozót, egy év alatt, zéró volt az eredmény."
És 37 éves korodra nem jutottál el odáig, hogy esetleg ne csak arra várj, hogy ki keres, hanem te magad is keressél?
Nem panaszkodásból írtam amit írtam, hanem tényközlésként. Ez volt. Ha panaszkodnék, jogos lenne amit írsz. De nem panaszkodom. Az az igazság, hogy szerelmes voltam valakibe, reménytelenül. Ha olyan rám írt volna, akit érdekesnek találok, segített volna elfelejteni azt a valakit, de így nem igazán történt ez meg. (én az a típus vagyok, hogy külső "inger" nélkül évekig tudom ugyanazt az embert szeretni reménytelenül)
Szóval a kereséshez nem voltam elég motivált. De innen is randiztam már pár emberrel, nem voltam teljesen tétlen. Engem még úgy neveltek, hogy egy nő nem kezdeményez, és ehhez tartom magam. Ha egyedül maradok így jártam, vállalom a felelősséget.
"Engem még úgy neveltek, hogy egy nő nem kezdeményez, és ehhez tartom magam."
Hát, akkor a korod alapján ez legalább részben még az egyenjogúság-meg-egyenlőség előtt lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!