Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan győzzem le a félénkséget?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a félénkséget?

Figyelt kérdés
Nagyon félénk vagyok és egyáltalán nem merek ismerkedni senkivel sem. Nincsen önbizalmam és nem is vagyok saját magammal kibékülve. Lányokkal egyáltalán nem merek ismerkedni mert mindig csak azon jár az eszem, hogy mit is akarhatok én.

2017. nov. 14. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:

A félénkségen egyedül csak a sok gyakorlás segíthet, hogy rutinosan menjen a dolog. Persze ehhez az elején sok lesz a pofáraesés.

Másrészt az alacsony önbizalmat is megérzik a lányok. Bízz magadban, és próbáld meg elengedni magad, meg az ismerkedés alatt is ahogy jön az a lényeg, a csaj nem azt fogja nézni, hogy mennyire áll el a füled meg ilyenek. Akik meg leráznak, azok meg szintén nem ilyen miatt ráznak le.

De másik módszer is lehet, hogy nem görcsölsz rá erre az egészre, hanem a magad dolgait helyezed előtérbe, hobbik, kockulás, bármi amit szeretsz csinálni, ami érdekel, ha vannak haverok velük elmész szórakozni stb.

Szingliként is jól lehet éreznie magát az embernek. Na meg még lehet hogy így jönne össze valami, mert nem azt látják, hogy rá vagy görcsölve a dologra, mint az állat.

2017. nov. 14. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:

#1:

Hogy a gyászba érezze magát jól valaki szingliként?

Kérdező:

Sajnálom, hogy ezt kell írjam, de nem köntörfalazok: a félénkséget NEM LEHET LEGYŐZNI. Fogadd el, hogy ilyen vagy és kész. Ha nagyon töröd magad, esetleg(!!!) lehetséges minimális javulás, de egyébként ilyen maradsz. Ilyen személyiségtípus vagy. Tudom, én is ilyen vagyok. Sokáig küzdöttem, de inkább belenyugszom.

A magunk fajtának sosem lehet barátnője, sem családja, mert sz*r személyiséget dobott a gép.

Csak a jó szándék miatt írom le, hogy megkíméljelek a pofára esésektől. A félénk férfiak a kutyának sem kellenek.

2017. nov. 17. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!