Hogy győzzem le a félénkséget, hogy végre legyen barátnőm?
26 vagyok. Várom az előbb vagy utobbot, ha már az eddigi megszámlálhatatlan próbálkozásaim sikertelenek voltak.
Sajnálom, hogy ezt kell írjam, de nem köntörfalazok: a félénkséget NEM LEHET LEGYŐZNI. Fogadd el, hogy ilyen vagy és kész. Ha nagyon töröd magad, esetleg(!!!) lehetséges minimális javulás, de egyébként ilyen maradsz. Ilyen személyiségtípus vagy. Tudom, én is ilyen vagyok. Sokáig küzdöttem, de inkább belenyugszom.
A magunk fajtának sosem lehet barátnője, sem családja, mert sz*r személyiséget dobott a gép.
Csak a jó szándék miatt írom le, hogy megkíméljelek a pofára esésektől. A félénk férfiak a kutyának sem kellenek.
A félénkség szégyen érzet miatt van. Mi van ha valami balul üt ki és nem az lesz amit szeretnék???
Ez mindenkinek át fut a fején. Nincs olyan hogy rossz személyiséget dobott a gép. Ezt kaptad, ezzel kell dolgozni és legyél baromi boldog hogy meg van a lehetöséged dolgozni vele!
Nagyon sok ember el se jut erre a pontra, hogy van valami probléma belül amivel kezdeni kéne valamit. Mert bántják öket, de minden lehet ok hogy az ember ne a saját problémájával foglalkozzon pl hogy forumon válaszolok kérdésre hogy eltereljem a figyelmem.
Az hogy észre vetted hogy gáz van belül, óriási szerencséd és itt az idö utána járni!
Teremts magadnak szabad idöt. Ülj le kényelmesen és gondold végig hogy mi a szégyen érzet? Honnan jön? Hova megy? Miért van?
Töprengj el rajta hogy ebben a szuperkomjúter agyadban, miért, és miért pont a szégyen érzet jelenik meg.
Hidd el hogy ha közelebröl megnézed a dolgokat, akkor már nem is olyan hihetetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!