Hogy győzzem le az önbizalomhiányt?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék,egy lányt aki szeret engem,de nem merek ismerkedni,mert tudom sugárzik rólam hogy nincs túl nagy önbizalmam.Úgy szeretnék tényleg valakit,de nem tudod hogy ezt a önbizalom hiányt hogy győzzem le , mert szerintem addig nem fogok találni senkit.2014. okt. 10. 14:09
1/3 anonim válasza:
Meg kell találnod azokat a dolgokat magadban amikre büszke lehetsz és kidomborítanod. Tessék írd le mibe vagy jó. (nem feltétlenül tevékenységek)
2/3 WheneverYouWant válasza:
Hülyeséggel le lehet győzni bármit...
3/3 anonim válasza:
Menj úgy oda hozzá, hogy barátkozni mész. Kérdezel felőle mit szeret, ha munkahelyen vagytok akkor milyen ott dolgozni és így tovább. Ne egyből tárd ki a szíved hanem csak keresd a beszélgetést. Azért nem küldhet el a pic§ába, mert beszélgetni akarsz vele. Jó nagy bunkó lenne! Beszélgess vele és te is meglátod van e értelme folytatni. Ahoz csak van önbizalmad, hogy beszélgess egy lánnyal csak úgy, mint egy haverkodni próbáló személy. Próbáld meg így, de ha nem állandóan találkozós személlyel szeretnél ismerkedni akkor kösd fel a gatyát és hívd el randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!