Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győzzem le az önbizalomhiányt? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
16 leszek volt már 1 barátom és most tetszik egy fiú de most félek valamiért de nem tudom hogy mitől vagy miért nem merek vele még beszélgetni kb:3 hete akart velem beszélni de ő is félt engem kihívni így a bnőmet küldte be hogy szóljon nekem de én nem mertem ki menni és azóta rám se néz és nem érdeklődik írántam ami érthető .. kérdezték tőlem a többiek hogy miért nem mentem ki hozzá és azt mondtam hogy ő szebbet/jobbat érdemel nálam ... nekem nagyon kevés az önbizalmam sőt...és ő nagyon helyes de én nem érzem magam szépnek így nem megy...2012. márc. 23. 18:39
1/10 anonim válasza:
Nagyon egyszerű:az önbizalomhiányt önbizalommal tudod orvosolni, és pont.
2/10 A kérdező kommentje:
De akkor mit tegyek hogy legyen önbizalmam???
2012. márc. 23. 18:42
3/10 anonim válasza:
Amikor arra gondolsz hogy neki miért pont Te tetszel, akkor gondolj arra hogy neked miért pont Ő? Ugyanolyan ember vagy, hibákkal és jó tulajdonságokkal, de ennek a srácnak valamiért sikerült megtalálnia bennedd valamit, ami megfogta!! Szóval a fő kérdés: és neked miért pont ő? sok sikert
4/10 anonim válasza:
mármint az önbizalom-hiányodat akarod legyőzni. nem az önbizalmadat.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi 2. válaszoló!!
3. válaszoló:
az önbizalom.hiányomat szeretném legyőzni
2012. márc. 23. 19:35
6/10 anonim válasza:
bocs a kötözködésért
na szóval: mivel visszautasítottad és így vallszeg az egóját is szépen leromboltad, a következő lépést neked kell megtenned, gondolom ezt belátod. A helyedben ha legközelebb látnám, biztosan odamennék hozzá beszélgetni. Mosolyogj sokat és ne görcsöld túl. Beszélj hétköznapi témákról, de maradj közben laza. Azt pedig felejtsd el, h ki érdemel jobbat kinél, mert azt nem neked kell eldöntened.
7/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj :) Köszi :)
Csak az a baj hogy nem merek oda menni hozzá mert mindig a barátjaival van
:S
2012. márc. 23. 19:56
8/10 anonim válasza:
akkor ints neki, v integess és mosolyogj rá, hátha odamegy
9/10 anonim válasza:
Egyszerűen indíts apró gesztusokkal, jelekkel, szép lassan előre, így könnyebben fog menni
10/10 anonim válasza:
Az önbizalom-hiányt és egyáltalán minden hiányt színleléssel tudsz gyógyítani. Ha úgy csinálsz, mintha lenne önbizalmad, akkor van. Csodálatos dolgokra képes az emberi agy, csak működtesd! Szerinted a srác meddig küzdött, mire le merte szólítani a barátnődet, hogy hívjon ki téged?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!