Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan győzzem meg végre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg végre, hogy részemről semmi nem lehet?

Figyelt kérdés
Szóval van egy nagyon rendes,kedves,velem egykorú srác,akivel barátilag nagyon jól kijövünk egymással.De ő elkezdett érzelmeket táplálni irántam,és azóta elég primitív beszélgetéseink vannak,ő gondolhatjátok,miről témázgat,én meg próbálok jófej lenni,finoman hárítani.A múltkor megmondtam neki,hogy én valójában egy másik emberbe vagyok szerelmes,akivel történtek is már köztünk dolgok,és mindketten szeretnénk folytatni.Mondtam neki azt is,hogy nekem mindenképp nálunk idősebb partnerre van szükségem.De kb rám se bagózik,mintha a falnak beszélnék,folyton ˝talit˝ akar,meg hogy járjunk.Mit csináljak vele?A barátság jó lenne,de nekem ez már nagyon fárasztó és nyomasztó.
2012. jan. 10. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
"nem akarok tőled semmit"
2012. jan. 10. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
ebben mi a nehéz? Egy kapcsolatba is így fogsz belevágni? Ennyire ne legyél tehetetlen!
2012. jan. 10. 22:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki ezt is.De képtelen felfogni,akárhová küldöm,akármilyen hangnemben...
2012. jan. 10. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Velem. Beállítok mint álbarát aztán le fog kopni.
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de valaki más tetszik.

Ez nem ügy. és minél tovább halogatod, annál jobban fog szegény srácnak fájni, pedig, mint írtad, bírod őt.

6/9 anonim ***** válasza:
Mikor értitek meg, hogy fiú-lány barátságnak mindig ez a vége? Egyébként mond el neki, hogy NEM AKARSZ TŐLE SEMMIT. Majd zárd ki az életedből, mert amíg dumálgatsz vele nem fog változni semmi. Szüntesd meg a kontaktot.
2012. jan. 10. 22:35
 7/9 anonim ***** válasza:
A barátságnak úgyis lőttek, levegőnek is nézhetnéd.
2012. jan. 10. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Az ilyen típusú embereknek szinte ,,ösztönző" erő, ha elküldöd őket a búsba... szal foglalkozz a másik sráccal, ha összejöttök, ő úgyis lekoptatja majd a csávót.
2012. jan. 10. 23:04
 9/9 brigi15152 ***** válasza:
Ha ennyire nem ért a szép szóból, van a büntetésnek egy kulturált változata: a barátság megvonása. A társaságodtól való megvonás. Így megérti talán, hogy részedről ez így nem mehet tovább, és ha vissza akar kapni, mint barát, ezt abba kell hagynia és bocsánatot kell kérnie.
2012. jan. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!