Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan győzzem le a félelmet,...

Hogyan győzzem le a félelmet, szorongást?

Figyelt kérdés
Nem merek odamenni lányokhoz és a mai kudarc után már nagyon elegem van ebből és ezért nem szeretem magam :/ Volt egy lány a vasútállomáson, ahonnan jöttem hazafele és úgy döntöttem, hogyha ott fog leszállni, ahol én, akkor odamegyek hozzá és leszólítom őt, aminek nagyon kicsi volt az esélye, hogy pont ott szálljon le.Ott szállt le és egyedül is volt és én nem mertem oda menni és most már elkönyveltem magam egy hatalmas nagy balf4sznak, valaki igazán segíthetne egy-két hasznos tanáccsal. 18/f
2014. okt. 3. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
2014. okt. 3. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Állj pozitívabban a dolgokhoz. Nem lehet könnyű, de gondolj arra, hogy semmi veszíteni valód nincs. Megértem, hogy nem lehet könnyű az ilyen több kudarc után, de nem szabad feladni. Én pl az a fajta lány vagyok aki még örül is neki ha megszólítják :D
2014. okt. 3. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám, ez nagyon nem egyszerű dolog.
2014. okt. 3. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!