Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le ezt a nem vagyok elég jó neki érzést?
Az a gondom, hogy amikor van egy szép lány sokszor van bennem kisebbségi érzés és ezzel szeretnék valamit kezdeni. Azért érzem ezt, mert nem volt még párkapcsolatom nem olyan lányoknak kellettem akik tetszenének, volt akiknek bejöttem, de őket én nem tartottam vonzónak. Ezek után elment a kedvem az ismerkedésektől.
Ha tudtok erre valami tanácsot adni ami nem abból áll, hogy gyúrjam ki magam és legyek gazdag, akkor azt szívesen fogadnám.
Attól, hogy valaki szép, még nem biztos, hogy passzol hozzád. Az sem biztos, hogy számodra kielégítő belső értékei vannak.
Az önbizalom belőled kell, hogy fakadjon, nem abból, hogy milyen külsejű lányoknak tetszel. Legyél tisztában önmagaddal, a te saját értékeiddel, azzal, hogy te mit tudsz nyújtani egy párkapcsolatban, mivel tudsz megtartani egy lányt!
Nem csak a külsejét nézem, engem nem vonzanak az üresfejű, anyagias csajok. Számít az, hogy kedves, megértő, intelligens nő legyen, aki nem csak a barátnőm, de a jó barátom is. A párkapcsolathoz mind a fizikai mind a lelki vonzalom kell, ha az egyik hiányzik akkor abból nem lesz jó párkapcsolat csak kínlódás.
Persze fontos, hogy belülről jöjjön az önbizalom és építem is, de mivel több csalódást átéltem ezért érzem azt néha, hogy kevés lennék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!