Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen túl öregnek érzem magam, hogy megtaláljam az igazit. Hogyan győzzem le az érzést?
Te öreg? XD
Majd amikor lesz unokád. ;)
"Bolond" vagy! :) Az élet csak most kezdődik...
Fiatal vagy, sok minden áll még előtted... Én 28 éves nő vagyok, a napokban ért véget egy másfél éves kapcsolatom. Öröm az ürömben, hogy a legelső, aminek szépen tudtam/tudtunk véget vetni. A jövő felé nézek, és nem kesergek, pedig nagyon megszenvedtem a dolgot, mert még mindig szerettem őt. Ne keseregj! Tűzz ki új célokat, építsd fel magadat, és akkor jönni fog a társad is. Hagyj szabad folyást a dolgoknak, és meglátod, minden úgy alakul majd, ahogy annak lennie kell... Fel a fejjel! :)
megint csak azt tudom mondani ,bízz magadban .
Olyan meg nincs,hogy már csak 1 lövésem van
Ha nincs önbizalmad akkor az látszik is a belső szépség az önbizalomból fakad de hat a külsőre is.Egy vidám mosolygós arc sokkal szebb mint egy szomorú összeroskadt nem ?
Kapuzárási pánik. Nekem is volt már párszor...:S
Azért elég durva, hogy manapság már ilyen fiatalon ezt érzi az ember, mert ugye a környezetében látja, hogy mások már sokkal előrébb járnak, stb. nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!