Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen túl öregnek érzem magam, hogy megtaláljam az igazit. Hogyan győzzem le az érzést?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nincs elég időm, hogy megtaláljam a nekem szánt társat az életben. Egyre öregebb leszek és nem kellek majd senkinek... És az elmúlt években mindig zsákutcába futottam...úgy érzem, már csak egy lövésem van, és ha az sem lesz jó, akkor utána nincs több esélyem arra, hogy megtaláljam az életre szóló társam, akivel családot alapíthatok...egészen depressziós vagyok a szülinapom óta emiatt.2013. okt. 4. 11:56
11/13 anonim válasza:
Még van 6 jó éved. Fel a fejjel!
12/13 anonim válasza:
Nem az utolsó lövésed van hatra, de azt jól látod, hogy 1-2 éven belül mar el kell kezdened hosszú távú kapcsolatot találni. Sajnos sok nő 30-on túl gondolja azt, hogy elég a szórakozásból, most mar neki család kell, de Mr. Tökély már rég foglalt.
Te most vagy a csúcson, megkaphatod a legjobb apajelölteket meg azelőtt, mielőtt a többi lány feleszmél.
Nem depizz, hanem ragadd meg a lehetőséget.
13/13 anonim válasza:
Az én feleségem 24 éves volt amikor összejöttünk:) És másfél évvel később már házasok voltunk. Előtte 5 évig szenvedett szegénykém azért mert nem tudott normális pasit találni. Mind megbántotta.
Nekem, pasi létemre ő az első kapcsolatom. 2 hónap múlva leszünk 2 éves házasok, illetve 3,5 éve együtt.
Nem szabad feladni!!!!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!