Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le ezt a paranoiát?
24 éves lány vagyok, komoly félelemmel a férfiakkal kapcsolatban.
Azt gondolom, hogy minden férfinél van egy határ, amíg képes várni a szexre, és ha azon belül nem jön össze, akkor másik nőt keres. Én betegesen félek attól, hogy ez miatt hagynak el. Valahányszor ismerkednék valakivel, mindig a fejembe fúrja magát a gondolat, hogy bármilyen kedves is velem az adott pillanatban, már elindította az órát. Már meghatározta az időt, és ha nem teljesítem be a reményeit az idő lejárta előtt, akkor nincs több szeretet, nincs több kedvesség. Emiatt nem tudom elfogadni és komolyan venni a figyelmességet. Mindig azt érzem, hogy hitelbe kapom, és majd törlesztenem kell később az együttléttel. A másik félelmem, hogy a szex egy vizsga. Amin ha "nem passzolnak az igényeink" akkor nem mentem át, nem mentünk át. Ma már sokaktól azt hallom, hogy "ki kell próbálnunk" az összeköltözés előtt, hogy még idejében tudjunk váltani, ha egymással nem megy. Tehát ha nem sikerül, nem számít a szerelem sem. Semmissé válik minden, amiben bízni szeretnék. Amire egy életet szeretnék alapozni.
Persze ha mindez teljesen így lenne igaz, az emberiség kihalt volna. Tudom, hogy ez az érzés egy hatalmas tévedés, mégsem tudok túllépni rajta.
Szia,
Ezzel kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy nagyon pesszimistán állsz a dologhoz. 24 éves vagy, nem kell sietned senki kedvéért, ha úgy gondolod, hogy várni akarsz a szeretkezéssel addíg amíg nem tudod biztosan, hogy nélküle is jól megvagy a pároddal, hát szíved joga, hogy várj vele. Ha a párodnak így is kellesz, akkor már van mit alakítani.
A szex egy teszt. Igen, van benne valami, de ezzel kapcsolatban is hülyeség előre célokat felállítani. Nekem is volt olyan, hogy az exem elpityeredett mert nem volt képes kielégíteni első alkalommal. Én nem adtam fel a dolgot, megpróbáltuk máskor is és nem volt semmi probléma, szépen gyakorolgattuk mi tetszik a másiknak.
#8-as, nem igazán érdekel a véleményed, de örülök, hogy rámszántál egy kommentet :)
Nem szokásom minősíteni, hogy ki hány évesen szűz még, egyedül csak a kiskorú tinik szexuális életéről gondolom, hogy abszurd. De aki változtatni akar a szűzségén, az változtatni fog... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!