Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok ha a egy lány, vagy a barátnőtök ilyen stílusú ruhákba járna? Mennyire különleges ez? Vagy inkább tucat?
Sportos ruha: [link]
Elegáns: [link]
Pizsama: [link]
Nyári ruha: [link]
Elegáns party ruha:
Tucat.
Minden agyatlan tinédzser ilyenben vergődik a plázában, miközben intsamodellnek képzeli magát.
Egyébként nálunk november van. Nem fagy be a se.gged?
Ja, bocs, nem: három állat nem fázik télen. ;)
Sok minden érdekes ebben a kérdésben es a valaszokban, latszik, hogy a kereslet-kínálat nem igazán ezen az oldalon találkozik.
Viszont kiemelném a legszomorúbb dolgot, amit a kommentekben olvastam. Mar nem azert, de megis miert normális az egyeseknek, hogy aki igy öltözködik az viselje el ha megerőszakolják??????? Szerintetek komolyan ez a normális? Tokmindegy ki hogy öltözködik, senki nem érdemli meg es senkinek nincs is joga a másikat megeroszakolni, függetlenül attól hogy nez ki. Komolyan nem értek itt pár valaszolot...
Másrészről, aki azt írta, hogy ezek olcsó, kínai, 300 forintos ebayes ruhak azok megnéztek az árakat meg a márkákat? A kérdező elég neves es drága márkákat linkelt be ide, véleményem szerint o nem itt vásárol, mert iszonyat drágák ezek a ruhak.
Saját véleményem pedig a ruhakra az, hogy nekem csak a második, harmadik ruha tetszik, azok hasonló a stilusomhoz, mellemet nem szeretek kitenni, akkor mar inkabb a fenekemet hangsúlyozom (rövid pulcsi, rövid kabat). De őszintén egyébként nekem mindegy, szerintem mindenki ugy öltözik ahogy akar. Tapasztaltaim alapján a fiúkat nem nagyon érdekli ez az egesz téma, ugy mint a lányokat, nekik inkabb az a fontos hogy az összkép tetszen nekik es ennyi, téma letudva számukra.
20/L
Stylist vagyok, ilyeneket magamtól nem adnék senkire.
De nekem ezek a ruhák annyira... nem is tudom, kelet-európai? Balkáni? Igazi nőből akkor is árad a nőiesség, ha nem lóg ki a cicije meg a popsija. Magabiztos nyugati nőket nem látsz prosti jelmezben.
Vannak dolgok, amik tetszenek a linkeltek közül, van, amit ízléstelennek tartok. Pl. az elegánsnak feltüntetett top igenis közönséges... nem attól lesz elegáns, hogy ki van pakolva a cici, SŐT. A nyári ruha túl rövid és hálóing érzete van. Az elegáns party ruhák közül a fekete nagyon nem elegáns, a másik kettő jó, ha nem színházba vagy esküvőre veszi fel, oda egyértelműen túl sok mind a kettő. Szóval ha olyan helyre veszi fel, ahova illik is.
A két sportos mályvás pulcsival nincs gond, max. annyi, hogy minden 2. "trendy" csajon ez van, és nem mutat semmi egyéniséget. Az első sportos szerkó oké, ha azt fitneszterembe veszi fel, és nem utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!