Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mit szólnátok ha a egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok ha a egy lány, vagy a barátnőtök ilyen stílusú ruhákba járna? Mennyire különleges ez? Vagy inkább tucat?

Figyelt kérdés

Sportos ruha: [link]

[link]

[link]

Elegáns: [link]

Pizsama: [link]

[link]

Nyári ruha: [link]

Elegáns party ruha:

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 12. 22:28
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Semmit. Ahogy neki jó.
2017. nov. 12. 23:09
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Hogy különleges-e vagy tucat, azt majd a meleg stylistok megmondják, én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nem különösebben tetszenek. Barátnőim meg többnyire tornacipő + farmer + poló/ing összeállításokat hordták az alkalmi ruhákat nem számítva.
2017. nov. 12. 23:11
 23/48 anonim ***** válasza:
97%

23 éves férfiként megmondom, hogy napi szinten látok a kérdezőhöz hasonló kaliberű csajokat ilyen stílusú ruhákban. Néhány pillantás erejéig meg is akad a szemem rajtuk és főként az szokott az eszembe jutni, hogy vajon az édesanyjuk és az édesapjuk mondta-e már nekik, hogy vigyázzanak, mert ha k.... öltöznek akkor könnyen megbas..hazják őket.

Értem én, hogy 2017 van. De én nem tudok komoly szándékkal tekinteni az ilyen külsejű csajokra. Ez ilyen seggből-szájba stílus számomra. Olyan ribis.

Magára valamennyit is adó nő akinek agy is van a fejében az nem megy nyilvános helyre ilyen ruhákban.

2017. nov. 12. 23:12
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Vannak bizonyos svájci állásinterjúk ahol az ilyen maskara az elvárt öltözet.
2017. nov. 12. 23:15
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez még buliba sem elegáns, már ne haragudj :D semmilyen formában sem az.
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok bulikba, a bimbóvillantás elegáns?
 27/48 anonim ***** válasza:
83%

Én ilyenekben járok, eddig nem igazán szóltak meg:

Hétköznapi:

[link]

[link]

[link]

Sport:

[link]

Nyári:

[link]

[link]

Pizsama:

[link]

(vagy random póló és bugyi)

Elegáns party ruha:

[link]

[link]

[link]

[link]

Bár én túrom a ruháimat, illetve magam varrom/alakítom át, ha van valami külön vágyam. Egyszerű? Lehet. Egyedi? Nem hiszem? Trendi? Érdekel is engem... Ebben érzem magam jól, és eddig tetszett a férfiaknak is, de amennyire tapasztalom, fontosabb nekik az alak meg a fej, minthogy miben jelenik meg, és nem szeretik a fölösleges csicsát. Egy évvel vagyok fiatalabb btw, szóval még az sem, hogy 30-40 éves pasik véleményét hallgassam többségben.

Nem emiatt leszek tucat, és amiatt sem, hogy Coldplayt vagy Chainsmokerst hallgatok. Attól leszek tucat, ha kritika és személyes kiértékelés nélkül zabálom azt, amit elémnyomnak, és nem tudom eldönteni, mit miért ültetek át az életembe és az értékrendembe. Amennyire eddig tapasztaltam, nem néztek ostobának, és képesek voltak érdeklődéssel és egyetértéssel hallgatni, ha valamiről véleményt formáltam. A nyávogást meg mások szövegének visszamondását meg senki sem szereti. Ja, de, a királynőválasztások zsűritagjai eléggé. Szegény nő azt sem tudja, miről beszél, csak felmond egy szöveget. Fantasztikus.:D

28/48 anonim ***** válasza:
96%
#27: Na ezek már máshogy néznek ki!
2017. nov. 12. 23:24
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez valami roma lagziba való jelmez :)

2017. nov. 12. 23:27
 30/48 anonim ***** válasza:

Nekem a sportosból a 2. és 3. tetszik, a többi az nem igazán, bár mondjuk én nem szeretem annyira az ilyen egyberuhákat lányokon.

Nekem ami bejövős, az valami kis felső, hozzá rövidnadrág, vagy vékony szárú farmer (akármilyen színben), vagy cicanadrág, tornacipő olyan mint a converse (de nem a márkán van a hangsúly) vagy télen csizma, meg még a bőrkabát az ami jól áll.

a #27-es kommentelőtől a hétköznapiból a 2. , a nyáriból pedig az első ami szerintem jó példák.

2017. nov. 13. 00:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!