Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a ti szemetekben nőne egy srác értéke, ha hétköznapi, de számotokra különleges élményt adna nektek?
Nem!
Főleg, ha nem is érdekelsz, mint pasi, csak sima jó havernak/barátnak gondolnálak.
Persze, nőne
De ez semmire sem garancia
Ha ettől bármit vársz, akkor inkább ne. Tényleg, csak ha örömokozás vele az egyetlen célod. Örülni biztos fog neki, csináltam én is, igaz kapcsolatban. A rutint/műszakit leadtam neki, kérdeztem csinalna-e jogsit, a válasz igen, beirattam az oktatómhoz és álltam neki. Utána gyakorlatképp mentünk mindenfele kirándulni, hogy ő a sofőr, nagyon örült neki, szeretett vezetni. Szerintem inkább kapcsolatra tartogasd, de ott nagyon jó pont :)
31/f
Szép a gesztus és mindenképp nagyot fogsz nőni a szemében! Viszont ez lehet baráti irányba is, nem garancia, hogy eme (amúgy tényleg nagyon kedves) gesztus hatására elkezd rád másképp tekinteni.
Viszont gondold át kérlek magadban, hogy tényleg szívesen adod neki ezt? Nehogy a "kihasználtság" érzése keringjen benned, ha nem jön össze a terveid szerint!!!
Szerelmes ilyen miatt nem leszek senkibe.
"Mint senki más" - azért egy kicsit sokat képzelsz magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!