Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok ha a egy lány, vagy a barátnőtök ilyen stílusú ruhákba járna? Mennyire különleges ez? Vagy inkább tucat?
Sportos ruha: [link]
Elegáns: [link]
Pizsama: [link]
Nyári ruha: [link]
Elegáns party ruha:
hirtelen mennyi szűz mária lett itt :)
ide linkeltem 10 db ruhát!!!! És 1 db-on vagytok fenn akadva :D :D Amúgy nézzétek meg az elegáns ruhánál a videót, már is láthatjátok hogy nem közönséges... csak úgy kell behúzni a mellnél a blúzt.
Remélem szent csajok most sokkal különbnek érzitek magatokat, hogy stílustalan szutykokban mennyire istenítenek titeket az álszent pasik, akik a 2 kezüket össze tennék ilyen nőkért mint akiket linkeltem.....
Álszentek vagytok..
Most egyetértést vagy véleményt kértél, cicu?:)
Nőként mondom, ezek a ruhák trék. Meg szoktam nézni én is a csinos nőket, főleg egy buliban, de az ilyeneken csak felvonom a szemöldökön. Főleg azon a kvapáncélon az alkalmi ruhák között, a többi pedig nekem csak egy komplexusos nő eszköztárának ékes darabja. Attól te még hordhatod, amíg vagina van a lábaid között, lesz férfi, aki ebben is vinne.
Elfogadom ha valakinek nem tetszik..... mivel véleményeket kértem. De ti úgy hurrogtok le, mintha egy ostoba sarki k....rva lennék, mert kivágottak a ruhák. Megmondtam h nincs nagy mellem, a 70B-s mell egyáltalán nem zavaró ilyen ruhákba, kis push uppal még jól is néz ki, még is ízléses. 80B-s mellel már nem vennék fel ilyeneket többségében. Na mindegy. Mellesleg sokkal de sokkal k....rvásabban öltözik sok lány. Itt ezeknél kicsit ki van vágva középen és ennyi. Nem mutat SEMMIT!!!
És áruljátok már el, ezen a ruhán mi olyan borzatsztóan sarki k....rvás????
23-as vagyok.
Megnyugtatlak kérdező hölgy, hogy az összes linkelt lányból esetleg a 27-es válasz legelső linkeltje és az elegáns legelső fekete ruhás lánya az akikből így elsőre kinézek annyit, hogy egyáltalán esélyt adjak nekik. A többi lányhoz hasonlítók mellett úgy szoktam elmenni mintha ott sem lennének. Főleg, ha így ki van kenve az arcuk. Inkább járjon farmerban, pulóverben és legyen egyszerű, de számomra bájos arca mint az ilyen stílusú nők mint amik ide lettek kipakolva. Léteznek ezektől mondjuk rosszabbak is, a kacsaszájú műmellűek, de azok már tényleg a legalja.
Ezek itt olyanok mint a srácokban a mainstream páwák. Bokáig érő, térden szakadt, répa farmerek, felnyírt középen elnyalt haj, V nyakú pólók. Komolytalan srácok... Ezek meg komolytal lányok. Vannak akik ezekre csorgatják a nyálukat.
"De ti úgy hurrogtok le, mintha egy ostoba sarki k....rva lennék, mert kivágottak a ruhák." Nos ez valszeg azért van mert tényleg a sarki k..vákon látni ilyet.
Megnyugtatlak, nem vagyok szűzlány, szeretek szexin öltözni, szeretem az ízlésesen szexi stílusos lányokat de ez nem az, ez közönséges, ez az hogy kilógatod a melleid a nagyvilágba ha már egy normális ruhát ami enélkül is jól állna nem tudsz.
Véleményt kértél, akár tetszik akár nem az is vélemény hogy szerintünk ezek k...ás ruhák, ha nem tetszik hogy nem értenek veled egyet rossz weboldalon vagy.
Szerintem különleges. Vagy inkább érdekes, de még jó.
23-as vagyok még mindig. Gyűjtöttem pár őszi ruhát. Nem mondhatod, hogy csak hurrogok. Én az ilyen stílusú nőkért teszem össze a kezeimet. Persze a ruha nem garancia semmire, de mégiscsak elmond néhány dolgot a viselőjéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!