Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért támasztanak a nők irreális elvárásokat a férfiakkal szemben?
Provokatív vagy sem, de sajnos én ezt tapasztalom. Átlagos férfi vagyok, rendes munkával és háttérrel. Eddig semmi problémám nem volt a kapcsolat kialakításával vagy randizással. Viszont manapság azt veszem észre, hogy a lányok/nők igen nagy többsége csak egy fiktív, konkrét ideál után nyáladzik és azon kívül senkinek semmi esélye. Legyen jóképű, férfias, legyen sok pénze, legyen jó az ágyba, meg legyen legalább 2 méter magas... És utána meg jön a sírás, hogy nem találnak senkit... Persze, hogy nem, vagy aki megfelel nekik azok úgyis csak kihasználják őket. Pont egy mostani tapasztalat alapján merült fel bennem a kérdés. Van egy nő, ugyanannál a cégnél dolgozik mint én, ismerjük egymást évek óta, én egy nagyon rendes, kedves, aranyos nőt ismertem meg benne (cégen kívül is). Úgy alakult, hogy mindketten szinglik voltunk és elhívtam ide-oda. Eljött, de aztán a második randi közepétől elég tahó és suttyó módon kezdte el ecsetelni, hogy feleslegesen erőlködöm, mert hozzá valami extra szuper pasi való, nekem meg jobb egyedül... És ezt a bokrot meghugyoztam többször is mostanában. Arra nem veszik a fáradtságot, hogy a normális közeledésem, normálisan, felnőtt ember módjára elutasítsák, pedig olyan ember vagyok aki ért a szóból... És nem csak a fiatalabb korosztály...
Kinek mi a véleménye erről?
AKINEK NEM INGE, NE VEGYE MAGÁRA!

Tehát a nők olyan férfit akarnak, aki tetszik nekik (szexuálisan vonzó számára), akivel jó a szex, és anyagilag elég jól áll ahhoz, hogy közös gyereket tudjanak vállalni. És ez szerinted irreális.
Neked jó lenne egy olyan nővel, aki nem kíván téged? Vagy téged nem érdekel, hogy élvezi-e veled a szexet? Az szép... Még esetleg az lehet, hogy az elején kibukik, hogy neked aztán nem kell se komoly kapcsolat, se család.
Aztán meg itt sírsz, hogy milyen bunkók a nők.

"Átlagos férfi vagyok, rendes munkával és háttérrel"
Aha. Tehát tudod azt, amit a férfiak 90%-a.. És mégis mi lenne az a plusz, amitől jobb vagy bármelyik másik pasinál? Mi az a tulajdonságod, ami annyira különleges, hogy megfogjon egy nőt? Na látod ez a probléma.
Az a baj, hogy sokan azt hiszik a másik nemnek vannak túlzott elvárásai. Mikor egyszerűen annyi van a dolog mögött, hogy ők még a "kötelező" szintet sem ütik meg. Az alap "elvárásokat" sem tudják teljesíteni. Amik (lehet most újat mondok) de nem az anyagi helyzet vagy hogy "rendes, átlagos, kedves" pasi legyen valaki...
Szerintem mindenki legyen tisztában az értékeivel, és ne álljon össze akárkivel, aki középszerű, vagy csak megfelel.
Még egy nagy újdonság számodra, aki jól néz ki vagy izmos, halad az életével, sikeres stb az 99%-ban nem egy bunkó paraszt aki rosszul bánik a nőkkel. Csak mert sokan szeretnek ezzel dobálózni.

1. "Eddig semmi problémám nem volt a kapcsolat kialakításával vagy randizással. "
Mondod ezt, majd felhozol egyetlen egy esetet, amikor nem úgy alakult, ahogy tervezted. Innentől kezdve az összes "mai nő" ilyen? Hol ebben a logika?:D
2. "Jó nyilván nem ezekkel a szavakkal mondta, hanem elkezdett minden hülyeséget össze-vissza hantázni..."
Kíváncsi lennék, hogy mis is volt az a hantázás.
3. A környezetemben nem ezt látom. Minden lány ismerősömnek teljesen átlagos, normális partnere van, semmi hihetetlenül extra cucc, mint adonisz típusú modell alkat vagy épp milliós kocsi.
Egyszerű, átlagosan kinéző, normális munkát végző, értelmes emberek. Ennyi.

Utolsó vagyok.
Egyébként ilyen típusú listát a férfiakról is ugyanúgy lehetne írni.
1. Egy nő legyen csinos, igényes, mindig ápolt és rendezett külsejű, de ne járjon állandóan plázákba, ne költsön sok pénzt kozmetikumokra, fodrászra.
2. Dolgozzon ő is legalább 8 órában, mint a férfi, de legyen ideje megcsinálni a házimunkát is, főzzön jól, és emellett persze a szexhez is mindig legyen kedve, lehetőleg minden formában.
3. Legyen szép és sportos, de más pasiknak véletlenül se akarjon tetszeni.
4. Legyen családcentrikus, de ne kezdje el 30 éves korában a párját csesztetni, hogy lassan ideje lenne a gyerekvállalásnak.
5. Legyen sikeres a munkájában, az életben, de természetesen legyen elég ideje a párjára, ne túlórázzon.
6. Legyen jó alakja, de azért egyen jókat, ne csak salátát rendeljen egy étteremben, mert ha nem tud egy jót enni se, az kiábrándító.
Ezt a listát is a végtelenségig lehetne húzni.
Komolyan nem értem, ha elmondásod szerint eddig semmi probléma nem volt az ismerkedéssel, párkereséssel, akkor honnan jön ez az agyament baromság?

"Ez rendben van, csak ha nőnek az elvárások, annak kevesebb férfi fog megfelelni. És ilyenkor mi van?" - Nekem egy férfi elég egész életemre, szóval egyáltalán nem baj, ha az elvárásaimnak nem felel meg a többség. Okkal azok az elvárásaim, amik, nem a semmire találtam ki.
"Inkább egyedül maradnak a nők, de az elvárásokból nem engednek?" - Igen.

Álomvilágban élnek ahol jön a szőke herceg fehér lovon és elviszi őket a várába. Én már rájöttem hogy a pasizás olyan mitn a cipővásárlás..... elképzeled milyet akarsz, mekkorát, milyen színűt, belül milyen legyen stb aztán rövid úton szembesülsz hogy pont olyan úgysincs szóval nem úgy nézem a pasikat hogy "én ezt és ezt AKAROM benne" hanem ha elém kerül egy akkor szépen eldöntöm, lehet mondjuk jobban tetszenek a sportos pasik (most tegyük fel, amúgy nem elvárás) de találkozok egy nem sportos de szuper aranyos, kedves, vicces sráccal akkor az "elvárásaim" már repülnek is az ablakon.
Amúgy meg egyes pasiknak is vannak ilyen idióta elvárásaik pont egy fentebbi kérdésben írták hogy ha a csaj 2-3 srácnál többel feküdt le már ribizli de VELÜK mi az hogy nem ugrik ágyba a 3. randin.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!