Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem, ha nincsenek irreális elvárásaim?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, előre leszögezem, hogy egyáltalán nincsenek nagy elvárásaim a férfiak felé, nem vagyok válogatós, nagyon sok ember felkeltette már a figyelmemet. Szóval biztos nem az a probléma, hogy csak a macsó, gazdag pasikra bukok, akiknek meg én nem jövök be.

A fiúk akik tetszenek, általában teljesen átlagosak, velem egyidősek (pluszmínusz 2-3 év).

Én kedves, nyílt, mosolygós, elvileg érdekes, elvileg okos és elvileg csinos, szép lány vagyok. Mégis valamiért SOSEM jön össze azokkal a fiúkkal, akiket kinézek magamnak. Pedig egyikük sem "jobb" nálam, persze, nem is rosszabbak. Elég idétlenül hangzik ez, de szerintem érthető, amire gondolok.

Még a bulikban sem szólít le soha senki, csak max ha nagyon részegek.

Ebben a hónapban két eset is történt. Az egyik srácot már tavasz óta ismrem, azóta próbáltam, hátha. Meg is csókolt 2x, aztán random benyögte, hogy én csak barátnak...

A másik srácot nem rég ismertem meg, ő meg rám sem néz kb., pedig tényleg nem vagyok ronda, sőt amióta edzem, azóta még önbizalmam is van (persze nem vagyok beképzelt, tudom, hogy így is rettenetesen messze vagyok a tökéletestől, csak már nem hányok a tükörképemtől).

Valahogy sehogyan sem sikerül felhívni magamra a kiszemelt fiúk figyelmét. Még egy randiig sem jutok el a legtöbbel, pedig tényleg nem vagyok válogatós. Rossz hírem sincs (eddig egy barátom volt csak), bunkó sem vagyk, "haverlány" stílus sem vagyok.

Így látatlanban mit gondoltok, mi lehet a baj velem? Mit tudtok elképzelni, ami ilyet válthat ki a férfiakból?

(21 éves vagyok.)

2017. szept. 23. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%

"Még a bulikban sem szólít le soha senki, csak max ha nagyon részegek."

"Valahogy sehogyan sem sikerül felhívni magamra a kiszemelt fiúk figyelmét"

Az például lehet baj, hogy arra vársz, hogy valaki leszólítson. Te meg próbálod felhívni magára a figyelmét. Ez milyen középkori gondolkodás már? Nézz a naptárra, a 21. században vagyunk, hercegnőm.

2017. szept. 23. 21:12
 2/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
90%

Az, hogy a korosztályod még javába nyomná a "pirospecsenyét" más csajokkal sorba, te viszont olyan típus vagy akinél 1 komoly dobás van és kész.

Ez most döntsd el hogy baj-e.

2017. szept. 23. 21:13
 3/12 A kérdező kommentje:

Ez most félreérthetően írtam le, de szoktam kezdeményezni is. Csak amíg a barátnőimhez többször odamennek bulikban pl. addig nálam ez nem jellemző. Peig van olan barátnőm, akinél szebb vagyok. (Jó, ez relatív.)

Pl. annál a srácnál, aki 2x megcsókolt, én kezdeményeztem az egész dolgot, ezért is haladt.. Erre benygöte, hogy csak barátok.

2017. szept. 23. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Lehet túl fiús a viselkedésed vagy a külsőd vagy túl távolságtartó vagy és beszélgetésnél azt hihetik, hogy neked csak barátként vannak jelen. Beszéd közben, ha valami olyan van, hogy vicceset mond az egyik ilyen fiú vagy bármilyen hasonló szituáció van, érintsd meg, simogasd meg a vállát, stb.

A legtöbb úgyis csak szexet akar majd, de ez van, legalább lesz miből szemezgetni. Buliban meg ne is akarj komoly értelemben ismerkedni szerintem. Ha részegen oda is megy egy fiú, az sem azért fogja tenni mert éppen élete párját látja benned.

2017. szept. 23. 21:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Szóval lehet, hogy valami szexuális blokk van körülöttem? Az öltözködésm, megjelenésem, testalkatom semmiképp sem fiús, de lehetnem tudok elég csábítóan viselkeni... Hmm..
2017. szept. 23. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled semmi baj, ilyen az atlagos fiuk, lanyok elete. Sokat kell probalkozni.
2017. szept. 23. 21:23
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

A #2 válaszoló tökéletesen leírta. :)

Annyit tennék hozzá, hogy nincs szerencséd, de a szerencse forgandó, úgyhogy majd lesz! :)

21/L

2017. szept. 23. 21:28
 8/12 A legrosszabb ***** válasza:
2017. szept. 23. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:
41%

"bben a hónapban két eset is történt."

Na takarodj már b+...

2017. szept. 23. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindjárt megsajnállak. :)
2017. szept. 23. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!