Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet megállapítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megállapítani, hogy reálisak-e a külső terén támasztott elvárásaim?

Figyelt kérdés
Problémát okoz bekategorizálnom, hogy külsőre milyen lánnyal illek össze. Tudom, hogy ezt nem lehet mindig ilyen keretek közé szorítani, de rossz, hogy nem tudom, kb. ki lenne az én megfelelőm nőben, mi az, ami még realisztikus.
2017. szept. 19. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elindulsz "A" kategóriánál, és haladsz "ZS" felé, amíg sikerrel nem jársz.
2017. szept. 19. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék :D
2017. szept. 19. 18:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát belenézel a tükörbe és ha csak nem vagy eldőlve magadtól akkor valószínűleg "lefelé csal" a szemed. Így ha ott próbálkozol amilyennek látod magad akkor nagyon nem lőhetsz mellé.
2017. szept. 19. 18:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene kategóriákat felállítani? Olyannal kezd, aki neked tetszik. Ha éveken keresztül nem jön össze és folyamatosan azt kapod meg, hogy "ne haragudj, de hozzám képest marha ronda vagy", akkor majd elgondolkodhatsz a dolgon.

De minek jönnél össze olyannal, aki neked személy szerint nem tetszik? Abból csak a szenvedés van. Ízlések és pofonok ugye, de fontos, hogy neked tetsszen a partnered.

Egyébként láttam már meglepően szép lányt -számomra- meglepően csúnyácska férjjel.

2017. szept. 19. 18:43
 5/14 A kérdező kommentje:
3-as, pont erről beszélek, hogy fogalmam sincs, mi a női megfelelője annak, amilyennek én látom magam.
2017. szept. 19. 18:44
 6/14 A kérdező kommentje:
1-es, a te válaszod meg azért nem működik, mert nyilván sokkal magabiztosabban beszélek egy olyan lánnyal, akiről tudom, hogy biztosan nem jobb csaj, mint én pasi, akiről viszont már ebben nem vagyok biztos, ott elszáll a magabiztosságom is.
2017. szept. 19. 18:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Küldj képet aztán megmondjuk :) De tényleg, privátban küldhetsz.
2017. szept. 19. 18:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Igen ilyen esetben csak az lehet hogy egymástól és tőled független x ember véleményéből vonod le a következtetést.
2017. szept. 19. 18:53
 9/14 anonim ***** válasza:
És ha erre adod a fejed nekem is küldhetsz.
2017. szept. 19. 18:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet
2017. szept. 19. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!