Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nekem vannak irreális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem vannak irreális elvárásaim?

Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok 3 éve házas,gyerek nincs.A gondom az,hogy nagyon lapos a házasságunk,sose megyünk sehová. Hazamegyünk,vacsora,fürdés,TV/szg,alvás.A férjem szerint a mai világban,mikor az embernek a belét ki kell dolgozni a "betevőért" más is így él, aki nem, az hazudik,és nekem vannak gyerekes elvárásaim.Most tényleg olyan őrült igény,hogy jó lenne néha elmenni egy étterembe,moziba,bárhová...Szerinte "bűn" ilyen hülyeségekre pénzt kiadni...Nem keresünk hűde jól de azért egysze-egyszer beleférne.Az "ingyen" programokhoz(pl kirándulás,séta)meg fáradt,és különben is 30 feletti emberek már nem mászkálnak kézenfogva mondjuk a Margitszigeten,az a kamaszoknak való...Szerinte ma "mindenki" hazamegy és örül,hogy lefekszik,csak nekem tűnik "zöldebbnek a szomszéd fűje"...
2013. jún. 23. 17:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Megfogtad az Isten lábát ezzel a palival, az egyszer fix.
2013. jún. 23. 17:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogosak az elvárásaid...lehetne kicsit romantikusabb is
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem irreális, én is így gondolom. 27/n
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

"különben is 30 feletti emberek már nem mászkálnak kézenfogva mondjuk a Margitszigeten,az a kamaszoknak való" - A két dolog között csak szerintem nincs az égvilágon semmi összefüggés.

Én és a párom is 34 és 35 évesek vagyunk, 4 éve házasok. A mai napig nagyon szeretünk kirándulni járni, ez nem a pénz kérdése. Kis pénzből is nagyon jó programokat ki lehet hozni.

Ha még kiemelkedően keresne, és a belét kidolgozza emiatt az talán valahol érthető lenne, hogy fáradt, de hagyjuk már ezt a süket dumát. Ha akarom, akkor mindenre tudok időt szakítani, ami nekem fontos.

Ráadásul még az elején vagytok nagyon. Most vagy vaj van a füle mögött, vagy csak szimplán lusta mint a dög.

35/F

2013. jún. 23. 17:40
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Kellene a francnak ilyen ember, zsörtölődjön a saját nyomorában egyedül akkor... Szüleim már bőven ötven felé járnak, és még mindig kézen fogva sétálgatnak, és majdnem minden hétvégén mennek valahova, pedig ők is sokat dolgoznak.

Nekem is kellenének a programok. Nem állandóan de azért valami.

2013. jún. 23. 17:41
 6/19 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet az ő mércéjéhez képest az mert ő 6 napot dolgozik,a vasárnapot meg végigalussza kb...Én meg "csak" 5 napot melózom 8 órában...Szerinte az a baj,hogy nagyon ráérek ilyen hülyeségeken gondolkodni,biztos túl sok brazil sorozatot nézek(ami nem igaz,egyáltalán nem nézem őket,nem is igen szeretem a Tv-t ő tévézik nonstop ha itthon van)ha ennyire unatkozom menjek másodállásba,mindjárt örülnék,hogy élek...
2013. jún. 23. 17:41
 7/19 anonim ***** válasza:
92%

nem..

teljesen egyet értek veled.. néha jó lenne egy kicsit elmenni sétálni,fagyizni,parkba,kirándulni.. ebbe semmi gyerekes nincs, kempingezni akár, vagy hajókázni egyet ilyesmi szerintem havi 1-2 ilyen alakalom jó lenne.

2013. jún. 23. 17:42
 8/19 anonim ***** válasza:

" különben is 30 feletti emberek már nem mászkálnak kézenfogva mondjuk a Margitszigeten,az a kamaszoknak való"

Akkor mi a férjemmel kamaszok vagyunk, annak ellenére, hogy a 60-hoz közeledünk....

2013. jún. 23. 17:43
 9/19 anonim ***** válasza:

Szó, ami szó meló után nekem sincs nagyon kedvem elmenni sehova. Most hogy itt a jó idő, néha azért belefér, hogy munka utána barátnőmmel elmegyünk egy szabad strandra, de egy esti mozihoz már nem sok kedvem lenne, a másnapi meló miatt. Hétvégén viszont kifejezetten utálok otthon dögleni, mert úgy érzem, hogy a drága szabadidő kifolyik a kezemből.

24/F

2013. jún. 23. 17:45
 10/19 A kérdező kommentje:

"Ráadásul még az elején vagytok nagyon"

Hát erre én is szoktam gondolni...Ha már most ez van mi lesz mondjuk 10 év múlva...?

2013. jún. 23. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!