Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nekem vannak irreális elvárásaim?
"különben is 30 feletti emberek már nem mászkálnak kézenfogva mondjuk a Margitszigeten,az a kamaszoknak való" - A két dolog között csak szerintem nincs az égvilágon semmi összefüggés.
Én és a párom is 34 és 35 évesek vagyunk, 4 éve házasok. A mai napig nagyon szeretünk kirándulni járni, ez nem a pénz kérdése. Kis pénzből is nagyon jó programokat ki lehet hozni.
Ha még kiemelkedően keresne, és a belét kidolgozza emiatt az talán valahol érthető lenne, hogy fáradt, de hagyjuk már ezt a süket dumát. Ha akarom, akkor mindenre tudok időt szakítani, ami nekem fontos.
Ráadásul még az elején vagytok nagyon. Most vagy vaj van a füle mögött, vagy csak szimplán lusta mint a dög.
35/F
Kellene a francnak ilyen ember, zsörtölődjön a saját nyomorában egyedül akkor... Szüleim már bőven ötven felé járnak, és még mindig kézen fogva sétálgatnak, és majdnem minden hétvégén mennek valahova, pedig ők is sokat dolgoznak.
Nekem is kellenének a programok. Nem állandóan de azért valami.
nem..
teljesen egyet értek veled.. néha jó lenne egy kicsit elmenni sétálni,fagyizni,parkba,kirándulni.. ebbe semmi gyerekes nincs, kempingezni akár, vagy hajókázni egyet ilyesmi szerintem havi 1-2 ilyen alakalom jó lenne.
" különben is 30 feletti emberek már nem mászkálnak kézenfogva mondjuk a Margitszigeten,az a kamaszoknak való"
Akkor mi a férjemmel kamaszok vagyunk, annak ellenére, hogy a 60-hoz közeledünk....
Szó, ami szó meló után nekem sincs nagyon kedvem elmenni sehova. Most hogy itt a jó idő, néha azért belefér, hogy munka utána barátnőmmel elmegyünk egy szabad strandra, de egy esti mozihoz már nem sok kedvem lenne, a másnapi meló miatt. Hétvégén viszont kifejezetten utálok otthon dögleni, mert úgy érzem, hogy a drága szabadidő kifolyik a kezemből.
24/F
"Ráadásul még az elején vagytok nagyon"
Hát erre én is szoktam gondolni...Ha már most ez van mi lesz mondjuk 10 év múlva...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!