Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nekem vannak irreális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nekem vannak irreális elvárásaim?

Figyelt kérdés
31 éves nő vagyok 3 éve házas,gyerek nincs.A gondom az,hogy nagyon lapos a házasságunk,sose megyünk sehová. Hazamegyünk,vacsora,fürdés,TV/szg,alvás.A férjem szerint a mai világban,mikor az embernek a belét ki kell dolgozni a "betevőért" más is így él, aki nem, az hazudik,és nekem vannak gyerekes elvárásaim.Most tényleg olyan őrült igény,hogy jó lenne néha elmenni egy étterembe,moziba,bárhová...Szerinte "bűn" ilyen hülyeségekre pénzt kiadni...Nem keresünk hűde jól de azért egysze-egyszer beleférne.Az "ingyen" programokhoz(pl kirándulás,séta)meg fáradt,és különben is 30 feletti emberek már nem mászkálnak kézenfogva mondjuk a Margitszigeten,az a kamaszoknak való...Szerinte ma "mindenki" hazamegy és örül,hogy lefekszik,csak nekem tűnik "zöldebbnek a szomszéd fűje"...
2013. jún. 23. 17:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

4-es vagyok: Ha maradandóan beállna velem szemben ez a hozzáállása, akkor azt hiszem nem lenne 10 év. És ráadásul még a kritikus 7. év is dupla ennyi időre van.

De itt neked kell dönteni, nem nekünk. Mindenesetre a sort érdemes végigjárni:

1. Igenis szedje össze magát, vagy szankciók lesznek (szünet, stb.).

2. Párterápia (én ebben kevésbé hiszek, de hátha működik)

3. Váltson munkahelyet, ha fontos vagy neki. Lehet, hogy kevesebb lesz a fizetése, de legalább a házasságotok megmenekül. A pénz nem mindnen.

4. Válaszút elé állítani: Ha még mindig nem képes változni, akkor felesleges egymás idejét rabolni: Te vagy a kényelem. Senki nem kényszerít, hogy így éljetek egymás mellett évtizedekig még.

2013. jún. 23. 17:56
 12/19 kolosszus22 ***** válasza:

Átérzem, én még csak 26 vagyok de már ilyen vagyok-voltam mint a férjed, otthonülős típus, előző kapcsolatom meg is sínylette (persze nem csak ez volt a gond, de ez is komoly probléma volt), én szüleimtől is ezt láttam, így nőttem fel, így nekem ez volt természetes. Átértékeltem a dolgokat és megfogadtam, következő barátnőmnél erőt veszek magamon és ha nekem épp nincs is nagy kedvem akkor is lejárogatunk, hgy jobban érezze magát. Egy kis séta, mozi, kiülni iszogatni valahova, stb. bele kell férjen időnként, nem jó mindig otthon dögleni. Én azt tanácsolom ilyessz rá kicsit, valahogy ki kell rugdosnod őt. Nekem sajnos egy szakítás kellett ahhoz, hogy észbe kapjak.

26F

2013. jún. 23. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,azért kicsit tényleg elkényeztetett liba lehetsz.Nekem eszembe nem jutna napi 12 óra meló utánn ezzel szekálni a párom.Főleg,én is dolgozom ott a gyerek is...Örülök,hogy lefekszem este 11-kor.Valóban nagyon ráérsz...Meg valóban 31 évesen felnőttebb lehetnél annál,mithogy azon verd magad,hogy nem visznek fagyizni,ez tényleg 16 éves szint bocs.És azt is meg kéne érteni,hogy nem tellik szórakozásra.

N/34

2013. jún. 23. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Menekülj, amíg nem késő!
2013. jún. 24. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Keress mást amíg nem késő!!!

Úgy van a férjed vele hogy Ő MÁR ELKELT....

és neki már nem kell kedves legyen veled meg ilyesmi.

Szokott bókolni neked?

(Gondolom már az ágyban is ugyan úgy megy minden igaz?Mintha forgatókönyveben meg lenne írva)

2013. jún. 26. 21:14
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát igen.Az ágyban is unalmas is meg nekem kevés is.Vasárnap este max fér óra ennyi...

Amúgy érdekes itt milyen megértőek vagytok a legtöbb ember azt mondja mint itt az egyik válaszoló,hogy örüljek,hogy nincs más gondom,stb

2013. jún. 26. 21:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ilyen "élettárs" voltam ki is lettem penderítve 7 év után.....

Ma már másképp látom a dolgokat. :-)

2013. jún. 27. 21:22
 18/19 kolosszus22 ***** válasza:
12-es vagyok. Nálunk a szex azért jó volt, mert elég heves természetem van ha arról van szó, talán az volt az egyetlen ami igazán működött.
2013. jún. 27. 21:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Menj el a barátaiddal... egyszer lehet, hogy neki is megjön a kedve, ha mindig meséled, hogy milyen jót szórakoztatok. Meg azért én se szeretném, hogy a Barátom ilyen legyen, ha egyszer összeházasodunk. Néha jó elmenni sétálgatni, levegőn lenni, kirándulni, biciklizni. Meg idővel ha még mindig unalmas lesz a házasságotok, másnál fogod keresni a boldogságot és ezt szerintem egyikőtök sem szeretné. Lehet, hogy csak rá kéne ezzel ijeszteni.
2013. júl. 8. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!