Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok az elvárásaim?!
Olyan barátnőt szeretnék, aki:
-nem cigizik,
-nem jár minden hétvégén bulizni,
-szereti a háziállatokat, de nem annyira, hogy egy ágyban alszik velük...
-értelmes,
-megbízható
-vékony/normál vagy nőiesen telt alakú
Ha ronda vagy igen..
Sajna nem tetszetős válasz de így van..
Csak a "szépek" tudnak válogatni, bár ezek nem olyan elvárások aminek nem felelne meg egy csúnyácskább pasi.
Nem nagy elvárások, csak szerintem baromságok.
Illetve ez a háziállatos nekem baromság. Volt olyan barátom, aki nem bírta elviselni, hogy én szeretem az állatokat. Aki szereti az állatokat, az általában beengedi az ágyába is. Aki nem engedi be, arra inkább azt mondom, elviseli.
Szóval az ilyen srácok az esetek zömében hülye piperkőcök, akik akkor sem kellenének, ha milliárdosak lennének.
Az értelmes és a megbízható pedig megfoghatatlan fogalmak, mindenkinek mást jelentenek.
Igazából nekem is kb. ilyen elvárásom lenne a leendő párom felé, kivéve az állatos dolgot hagynám, mert nem vagyok nagy háziállat rajongó...
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!