Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok az elvárásaim?!

Figyelt kérdés

Olyan barátnőt szeretnék, aki:

-nem cigizik,

-nem jár minden hétvégén bulizni,

-szereti a háziállatokat, de nem annyira, hogy egy ágyban alszik velük...

-értelmes,

-megbízható

-vékony/normál vagy nőiesen telt alakú

2013. márc. 27. 17:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyok. :)
2013. márc. 27. 17:45
 2/19 anonim ***** válasza:

Ha ronda vagy igen..

Sajna nem tetszetős válasz de így van..

Csak a "szépek" tudnak válogatni, bár ezek nem olyan elvárások aminek nem felelne meg egy csúnyácskább pasi.

2013. márc. 27. 17:46
 3/19 anonim ***** válasza:
rosszul írtam.. mármint nem olyan nagyon aminek ne felelne meg olyan csaj aki járna egy csúnyácskább pasival.
2013. márc. 27. 17:47
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
Őszinte leszek veled szerintem elég gáz, hogy van egy ilyen "listád", hogy milyen is legyen mert minden embernek vannak hibái és ha szeretsz valakit akkor azokat elfogadod de te akarsz barátnőt de úgylátszik nem a szeretetre alapozod ezt az egészet.
2013. márc. 27. 17:48
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

Nem nagy elvárások, csak szerintem baromságok.

Illetve ez a háziállatos nekem baromság. Volt olyan barátom, aki nem bírta elviselni, hogy én szeretem az állatokat. Aki szereti az állatokat, az általában beengedi az ágyába is. Aki nem engedi be, arra inkább azt mondom, elviseli.

Szóval az ilyen srácok az esetek zömében hülye piperkőcök, akik akkor sem kellenének, ha milliárdosak lennének.

Az értelmes és a megbízható pedig megfoghatatlan fogalmak, mindenkinek mást jelentenek.

2013. márc. 27. 17:48
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda. :D
2013. márc. 27. 17:51
 7/19 anonim ***** válasza:

Igazából nekem is kb. ilyen elvárásom lenne a leendő párom felé, kivéve az állatos dolgot hagynám, mert nem vagyok nagy háziállat rajongó...

F/26

2013. márc. 27. 17:51
 8/19 A kérdező kommentje:
Aki szereti mondjuk a kutyáját, az beengedi az ágyába is? Te hallod magad? Nekem is van egy ebem csipázom nagyon, de hogy bent aludjon az ágyamban, az neki se lenne jó, meg nekem se. Egy csomó betegséget lehet így összeszedni. Olvass utána. A másik meg az, hogy a kutya házőrzésre való, illetve, ha bent tartod a lakásba csak neki ártasz, mert nem lesz elég ellenálló a szervezete, azaz gyenge lesz az immunrendszere.
2013. márc. 27. 17:57
 9/19 A kérdező kommentje:
És ez a lista azért készült, mert tudom, hogy kit keresek. Azaz nem szeretnék fölösleges köröket futni azzal, hogy mondjuk a lány láncdohányos, vagy a macskájával alszik, mert tudom, hogy ezeket nem viselném el hosszú távon. Szerintem ezzel nincs gond, hogy tudom kit keresek..
2013. márc. 27. 18:01
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha egy behemót kutyát nem is, de egy kiscicát csak beengedsz már az ágyadba...:D
2013. márc. 27. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!