Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj? Nekem nagyok az elvárásaim talán?
Elképzelhető, hogy egy olyan emberre illik a jellemzés, amit itt most leírtál, akire régen felnéztél. A kérdésed sok tekintetben hasonlít ehhez: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ott kifejtettem egy hosszabb választ, az nagyon nagy mértékben illik a te kérdésedre is.
Ez a "fogadjon el úgy, ahogy vagyok." ez nagyon kétértelmű: természetesen egy szerelmes pár elfogadja egymást úgy, ahogy vannak, de nem azért, mert nem tehetnek mást, hanem ezért, mert vonzó embernek és jó társnak tartják egymást. Tehát ebből a szempontból nagyon pozitív a hozzáállásod. Másfelől pedig elképzelhető, hogy te még nem igazán társra, hanem megértő személyre, és részben gondoskodásra is vágysz, és megpróbálod a fiúkra kivetíteni a szülőkkel szemben támasztott elvárásaid. Ez a kamaszkor egyik nagy dilemmája. Mindenkinek szüksége van egy emberre, aki megérti. De én azt mondom, hogy te még jó helyzetben vagy! Látszik, hogy időben fejlődésnek indultál mind testileg, mind lelkileg. Csak bátorság, hit, bizalom szükséges ahhoz, hogy mindezt véghezvidd. Sokan nálad jóval idősebben, akár 10 év múlva is itt tartanak még, ahol te most. Csakhogy az Ő esetükben, mivel a szülőktől való elszakadás már jóval előrehaladottabbak az elvárások a párral szemben: legyen kocsija, jól fizető munkája, diplomája, saját háza. Ismerős? 18-25 évesek jó része így gondolkodik. Aztán a fiúk részéről: tudjon főzni a lány, szívesen takarítson, ölelgessen puszilgasson. Hiszen egy 25 évesről már anyuci-apuci kelletlenül gondoskodik. Aztán nehogy sérüljön a kis lelkem.
Válogatós vagy és felszínes, a lányok 99%-a ilyen. Ellenben a fiúk képesek a jellemre koncentrálni. Üdv az új világban!
Nekem is fiúként jobban bejönnek a barna szemű lányok, mégis nem rég összeakartam jönni egy csúnya kék szemű lánnyal, mert a jelleme megszépítette. A vicc, hogy ő hatalmas igényeinek nem voltam elég külsőre. Ő is olyna válogatós lehetett mint a kérdező.
Nalátod, összes pipa...
Csak én 14 vagyok...
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!