Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem jön össze már 1 hónapja barátnő, mert csúnya vagyok és nagyok az elvárásaim?
Figyelt kérdés
Ismerőseim szerint nagy vízfejem van meg csúnya és kövér is, de szerintem ez nem igaz, mert az exem egy csinos vékony modell volt és még okos kedves is. Lehet hibáztam, de kidobtam, mert már nem voltam belé szerelmes. 1 hónapja keresek egy hasonló csinos vékony modellalkatú lányt, aki nagyon okos önzetlen, törő stb. de egyszerűen nem találok ilyet :(2013. máj. 8. 12:01
2/5 anonim válasza:
Kidobtál egy csajt aki állításod szerint gyönyörű volt. És most azt hiszed hogy ismét összejöhet. Hát reménykedj:D
3/5 anonim válasza:
Arra kéne rávilágítani, milyen érzelmi állapotban voltál akkor, amikor sikeres voltál a barátnőd felszedésénél, és megtartásánál. És ezt az állapotot felidézni újra nap mint nap magadban, hogy arra az energiaszintre juthass.
Hibázni mindenki hibázik, de csak kevesen képesek beismerni és tenni ellene. Te legalább beismerted. Szerinted keresd fel újra!
4/5 anonim válasza:
Ha tényleg csúnya lennél, soha nem lett volna szép és kedves barátnőd.
5/5 anonim válasza:
Jajj te szegény, egy kerek hónapig nem találtál ilyen lánty... tudlak sajnálni. Vannak normális emberek, akik nem erőlködnek, vagy épp gőzerővel keresnek társat maguknak, de mégis akár éveket töltenek el egyedül. Ne nyivákolj egy vacak hónap miatt, és ne reméld, hogy ennyi idő alatt megismersz egy ilyen lányt, mert azét elég magasak az elvárásaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!