Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hiszik el a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszik el a lányok tinderen, hogy én vagyok? 20/f

Figyelt kérdés
Többször is volt már, hogy beszélgettem tinderen lányokkal és megjegyezték, hogy a képen tényleg én vagyok? Tuti? Aztán ha mondjuk továbbvittük a beszélgetést facebookra akkor meg kitalálták, hogy ááá ez valami kamu profil. Egyrészt nekem semmi nem látszik, egy profilképem van és kész de nem vagyok az a nagy facebookos nem is osztok meg semmit, viszont tök jól elbeszélgettem egy lánnyal értelmes is volt meg jól is nézett ki és tök flegma lett aztán többet nem írt. Pedig tényleg normálisnak tűnt. Írtam még neki, hogy most komolyan azért nem írsz vissza mert azthiszed, hogy kamu stb... De nem válaszolt szóval hagytam a pcsába, rosszul esett. Amúgy nem nézek ki rosszul, többen megjegyezték már nyilván ezért hiszik azt, hogy nem én vagyok? :D De máskor is volt már ilyen, sunyin különböző képeket kértek ahol ezt meg azt csinálok, pl írtam, hogy most tanulok és akkor kép kellett neki rólam meg a könyvekről :D Általában ezekből nem lesz semmi mert megunom vagy ellaposodik a beszélgetés de ez a csaj nagyon szimpi volt... Most nem fogom neki bizonygatni nem alázom meg magam, de most egy ideig tuti agyalni fogok rajta, hogy mivan ha valami nagyon fontos hajót "hagytam" elmenni.
2017. nov. 12. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
15%

Jó.

Egy jó külsejű férfi csak akkor tudja elcseszni a nőket, ha ennyire éretlen mint te. Nem baj, majd beindul a szekér ha az agyad is "átlépi" a 12 éves kort.

2017. nov. 12. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
22%
Nyilván kamu vagy,ha olyan jól néznél ki lenne egynél több képed vagy nem esne nehezedre képet készíteni magadról tanulás közben.. Miért nem találkoztál ezekkel a lányokkal? Miértvan szükséged tinderre ,ha ilyen a külsőd? Miért nem úgy tetted fel a kérdést,hogy mit csináljak még,hogy hihetőbb legyen a kamu profilom?
2017. nov. 12. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:
30%
Miért nem ajánlasz fel neki egy találkozót? Akkor egyből kiderülne hogy az vagy aki a képen. És ha erre a lány azt mondja hogy nem akar találkozni akkor valószínűleg nagyobb problémája van veled mint az hogy nem te lehetsz a képen.
2017. nov. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!