Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen vagyok, az miért kiábrándító?
Viszonylag könnyen magamhoz engedem akivel szeretnék valamit.. viszont itt a bibi: nem merek már őszintén beszélni senkinek sem az érzelmekről :(
oka: ha valakinek megnyílok,foglalkozom vele, szeretem, mindig meg akarom lepni valamivel, szeretném ha ő lenne a világ legboldogabbja...
Amint ezeket "elkezdem" értéktelen leszek a másik számára.
sajnos genetikailag kódolva vagyok a játszmázás ellen, és fáj hogy nincs a környezetemben olyan aki egy kicsit is így gondolkodna (pedig több mint 1000 ismerősöm van fb-n)
a külsőmnel mint azt sejthetitek nincs gond
Mivel van?
amiket leírtál, azok jó dolog. Azzal van a baj, amikor valaki hirtelen teljesen feladja a egyéniségét, saját magát.
Ne elsősorban az legyen a célod, hogy ő legyen a világ legboldogabbja. Először te legyél az.
Ez a viselkedési forma általában sok.
Ha valakihez közeledsz, néhány találkozó során csak tapogatóztok, majd amikor kezd fontossá válni, de azonnal a csillagokat is lehozod az égből, az nyomulós érzetet kelt, ami sok embert megijeszt. Egy kicsit vissza kell venni és akkor minden oké lesz. Vagy... egyszercsak találkozol valakivel, akinek pont ez a szimpi.
Kinek? Nem mondtad, kinek kiábrándító, így nem tudunk válaszolni.
Elemzési készségeddel van baj. Túlságosan szinteden aluliakkal jössz össze, akik mellékesen nem normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!