Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek nagyon kiábrándító ha egy nő verekedésbe kerül? (nem cica harc, kiegészítés)
Tehát pl mentek haza egy nővel este, megkérdez titeket egy részeg 20 körüli srác, hogy nem adnátok e neki pénzt,
(valami totál kamu történet miatt), mondjátok hogy nem,
utána beszól hogy hülye faszok, és megy tovább úgy hogy keresztül rajtatok tehát belétek lök,
utána a nő behúz neki egyet és amikor a földön van és próbál felállni még bele is rúg.
Ez nagy kiábrándító lenne nektek?
Néznék, mint kezdőbuz.i a gőzfürdőben, hogy ez meg mi. :O
Leállítanám a barátnőmet és megkérdezném a csávót, hogy mi a lelke gondja, hogy ezt tette? Megmondanám neki, hogy ha kulturált módon kérne pénzt, némi apróval gazdagabb lehetne...
Aztán, mikor hazaérnénk, büntetésül kikötözném a lányt és ájulásig nyalnám, tömném.
Én alapvetően bírom a harciasabb csajokat :D de azért nyilván számít, hogy összességében mennyire milyen, mennyire agresszív, mennyire sodor ezzel minket bajba és satöbbi. Ha nincs komoly problémája ezzel, akkor nálam belefér :D Még úgy is, hogy én meg inkább békés természet vagyok.
25/F
Leállítanám a csajt azonnal.
"amikor a földön van és próbál felállni még bele is rúg"
Ez full kiábrándító lenne. Nagyon komolyan elbeszélgetnék vele az önvédelem alapelveiről és az önuralomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!